Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yönetimden bir halt olmaz.
Resmen alay ediyorlar. Bu kadro yeter diyorlar da gönderdikleriyle daha da daralttılar, gönderiyorsan kardeşim ihtiyacın olan bölgeye adam alacaksın. Bunlar mali anlamda ibra olmak için bunu yapıyorlar, belli...

tamam da bu oyuncuları yapabildiklerinin max bu kadar mı olduğunu düşünüyorsun yani ?
bunu demek cehalet ve dünü okuyamamak demektir. o düzelmde fatik aksoy alaba falan heralde. özgüvenin oyunculara neler yaptırdığını farioli takımlarından görebilirsiniz + pozisoyon alma ve oyun aklı
Berkan ilk geldiği işler bu durumda olmadığı maçlar da bir şey yapmıyordu ki hiç bir zaman bizde alanya da oynadığı gibi oynadığının %1 ini oynamadı. Ve dün dediğin şey avrupa da oynadığımız oyun ise ya 0-0 bitirdik yada ilk golü her zaman biz attık orada hiç 0-1 de görmedik takımı. Ben hiç bir zaman bu orta sahanın yeterli olduğunu düşünmedim özgüven olarak biraz geriye gitmiş olmaları normal vakitte. Özgüvenleri tavan iken dahi 11 oyuncusu olarak oynayacaklarını göstermiyor bence.

Gomis ile birlikte 4 tane santrafor olarak kullanabilecegimiz oyuncu varken sag bek pozisyonunu bastonla sahaya çikan Boeye yüklemek sacma olurdu. Yok Yani Transfer yapmayacaklar zaten en azindan sag bekte Omar alternatifi olustu çok da dogru bir karar bence

Bu yönetimden bir halt olmaz.
Resmen alay ediyorlar. Bu kadro yeter diyorlar da gönderdikleriyle daha da daralttılar, gönderiyorsan kardeşim ihtiyacın olan bölgeye adam alacaksın. Bunlar mali anlamda ibra olmak için bunu yapıyorlar, belli...
Kayseri maçında bir ters skor olursa, marta kadar rize üzerimize çıkarsa, mali idari hayati mayati zart zurt ibraya kimse bakmaz, suratına tükürürler o salonda, hatta tek tükürmekle de kalmazlar.

Berkan ilk geldiği işler bu durumda olmadığı maçlar da bir şey yapmıyordu ki hiç bir zaman bizde alanya da oynadığı gibi oynadığının %1 ini oynamadı. Ve dün dediğin şey avrupa da oynadığımız oyun ise ya 0-0 bitirdik yada ilk golü her zaman biz attık orada hiç 0-1 de görmedik takımı. Ben hiç bir zaman bu orta sahanın yeterli olduğunu düşünmedim özgüven olarak biraz geriye gitmiş olmaları normal vakitte. Özgüvenleri tavan iken dahi 11 oyuncusu olarak oynayacaklarını göstermiyor bence.
ben yeterli demiyorum zaten 3 yıldır taylan ne kardeşim diye forumda aglıyorum ama vasat topçuların bu enerjisizlikle vasatın altına düşmesi gözleri kanatıyor diyorum

Allah sizi bildiği gibi yapsın.Dalga geçiliyor sandım, gerçekten Omar'a lisans çıkartmışlar.

Konuyu kaşıyıp durmak istemiyorum ama başkan Gedson için yabancı sınırını bahane etmedi mi?Niye aklımızla alay ediyorsun, çık söyle 5 kuruşumuz yok de.

Bunların ne olduğunu anlayamayıp hala saf gibi 8 numara nöbeti tutmamız çok özel.:)

Yedlini gönderip Omar'ı tutmak çok saçma bir hamle oldu. Omar'a kulübümüz geçtiğimiz sezon gerekeni fazlasıyla yaptı.
Fatih hoca Omar'ı sırf ''Terim babacan adam desin, kendisini övsün'' diye takımda tuttu.
Umalım ki Boey eski formuna dönsün, pek dönecek gibi bir havası yok ama bakalım.

Yeddlini gönderip Omar'ı tutmak çok saçma bir hamle oldu. Omar'a kulübümüz geçtiğimiz sezon gerekeni fazlasıyla yaptı.
Fatih hoca Omar'ı sırf ''Terim babacan adam desin, kendisini övsün'' diye takımda tuttu.
Umalım ki Boey eski formuna dönsün, pek dönecek gibi bir havası yok ama bakalım.

Oyunculardan bahseden kim?😂😂 yönetimi protesto etmezsen bu böyle gider. Maca gidersin tribünleri doldurursun ve mac bitince baslarsin protestoya.
Yaw mactan once tum oyunculari cagir ve destekle. Mac baslasigi anda yonetim istifa dersin. En azindan futbolcular tepkinin yonetime oldugunu bilir

2TiNIA7.gif

Yeddlini gönderip Omar'ı tutmak çok saçma bir hamle oldu. Omar'a kulübümüz geçtiğimiz sezon gerekeni fazlasıyla yaptı.
Umarim Omar''in maasini terim cebinden vermisdir

Gomis ile birlikte 4 tane santrafor olarak kullanabilecegimiz oyuncu varken sag bek pozisyonunu bastonla sahaya çikan Boeye yüklemek sacma olurdu. Yok Yani Transfer yapmayacaklar zaten en azindan sag bekte Omar alternatifi olustu çok da dogru bir karar bence
Orta saha diye birşey yok renkdaş takımda. Tek Pulgar var, o da kart görmeye çok meyilli belli yani. Galatasaray tarihinin en kötü orta sahası diyebilirim. Hatta şuan ligin en zayıfı.

Boeye ayri sövecem yakinda zaten metabolik yaşı 72 fln bu hırbonun

tamam da bu oyuncuları yapabildiklerinin max bu kadar mı olduğunu düşünüyorsun yani ?
bunu demek cehalet ve dünü okuyamamak demektir. o düzelmde fatik aksoy alaba falan heralde. özgüvenin oyunculara neler yaptırdığını farioli takımlarından görebilirsiniz + pozisoyon alma ve oyun aklı

Hiç uzaklara gitmeye gerek yok küme düşecek başak sadece hoca değiştirip zirveye yurudu .. Torrent maalesef şu ana kadar oyuncular üzerinde hiçbir olumlu etki bırakmamış gibi görünüyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt