Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kayseri maçında bir ters skor olursa, marta kadar rize üzerimize çıkarsa, mali idari hayati mayati zart zurt ibraya kimse bakmaz, suratına tükürürler o salonda, hatta tek tükürmekle de kalmazlar.

Metin Öztürk bile edeceğim dedi ya.
Benim kimseye güvenim kalmadı.
Bu enkazı sezon ortası kimse almak istemiyor. Anca 15deki gibi Duygun dede tarzı biri atanır. Her anlamda şu an güvensizim.

Hiç uzaklara gitmeye gerek yok küme düşecek başak sadece hoca değiştirip zirveye yurudu .. Torrent maalesef şu ana kadar oyuncular üzerinde hiçbir olumlu etki bırakmamış gibi görünüyor..
kardeşim klübün üzerinde zaten lig sürecinde olumlu etki eden bir durum var mıydı

yönetim teknik hocalar sosyl medya maşaları hep negatife kaosa girdi zaten oyuncu grupları da pro'lukla uzaktan yakından alakaları yok torrent 1 ay önce gelip napcaktı ki ayrıca torrent zaten anlık etki degil uzun vaadede sistem oturtan bir birey olduğu belli geldi takıma nargile seks partileri mal kaçaklarının olduğu klübe

Berkan ilk geldiği işler bu durumda olmadığı maçlar da bir şey yapmıyordu ki hiç bir zaman bizde alanya da oynadığı gibi oynadığının %1 ini oynamadı. Ve dün dediğin şey avrupa da oynadığımız oyun ise ya 0-0 bitirdik yada ilk golü her zaman biz attık orada hiç 0-1 de görmedik takımı. Ben hiç bir zaman bu orta sahanın yeterli olduğunu düşünmedim özgüven olarak biraz geriye gitmiş olmaları normal vakitte. Özgüvenleri tavan iken dahi 11 oyuncusu olarak oynayacaklarını göstermiyor bence.
O zaman oyuncularda sorun yok ,takım yönetimi kimdeyse onlarda sorun var demektir.bize gerekli olan en ama en en en acili bi sistemi olan ve aynı zamanda oyuncunun bireysel anlamda yükselmesini sağlayacak profesyonel ekibe sahip bi hoca.benim torrente sabretmemin sebebide bu mesela ve açıkçası maç önü maç sonu açıklamalarına bakınca adam futbol konuşuyor .mesela oyuncularımıza hücumsal veya defansif anlamda pozisyon alırken diyorki pozisyonunuzu terketmeyin ,ama oyuncular gereğinden fazla hareket edip pozisyonunu terkediyor dedi hoca.ben umutluyum bu adamdan,biz her adamı postalıyoruz sürekli öğütmeye başladık ,bizimde taraftar olarak az sabırlı olmamız lazım.

Yani ilk maçında 15 dakkada gördü zaten, ayrıca çok agrasifmiş, öyle beyfendi topçu değilmiş kavgaya falan ilk o dalarmış, kart görmeye potansiyelli bir oyuncu.
gördügü kartı izledin mi?

gene dangalak bir top kaybında hızlı hücüm engellemek için gördü kendi oyun tarzından ya da yöneliminden degil. takım arkdaşları yüzünden görebilir demen daha mantıklı olurdu örneginle

Hiç uzaklara gitmeye gerek yok küme düşecek başak sadece hoca değiştirip zirveye yurudu .. Torrent maalesef şu ana kadar oyuncular üzerinde hiçbir olumlu etki bırakmamış gibi görünüyor..
Okanın yerine geldi dimi, e madem başağı küme düşürcekti Okan, bizim medya ve bazı taraftarlar neden okan okan diye bi tarafını yırtıyo. Başak küme düşmemek için Okanı kovuyor biz düşmek için mi alalım?

O zaman oyuncularda sorun yok ,takım yönetimi kimdeyse onlarda sorun var demektir.bize gerekli olan en ama en en en acili bi sistemi olan ve aynı zamanda oyuncunun bireysel anlamda yükselmesini sağlayacak profesyonel ekibe sahip bi hoca.benim torrente sabretmemin sebebide bu mesela ve açıkçası maç önü maç sonu açıklamalarına bakınca adam futbol konuşuyor .mesela oyuncularımıza hücumsal veya defansif anlamda pozisyon alırken diyorki pozisyonunuzu terketmeyin ,ama oyuncular gereğinden fazla hareket edip pozisyonunu terkediyor dedi hoca.ben umutluyum bu adamdan,biz her adamı postalıyoruz sürekli öğütmeye başladık ,bizimde taraftar olarak az sabırlı olmamız lazım.
Renktaş yanlış anladın yada ben orada yanlış anlamaya meyilli yazmışım sanırım özgüvenleri tavan iken dahi 11 oyuncusu olabileceklerini sanmıyorum yeterli değiller bence en iyi zamanımızda bile demek istemiştim orada.

gördügü kartı izledin mi?

gene dangalak bir top kaybında hızlı hücüm engellemek için gördü kendi oyun tarzından ya da yöneliminden degil. takım arkdaşları yüzünden görebilir demen daha mantıklı olurdu örneginle
Hah işte doğru, ama işte ha bu yanındaki beceriksizlerle oynamaya devam edecek,rakibe gerek yok zaten bunlar adamı çileden çıkarırlar

Ali Rıza Sergen Yalçın imza atmadı mı hala

Kahreden haberde geldi. Omar’a lisans çıkmış. Bu rezil kepaze yönetim bir an önce defolup gitmeli. Biz nasıl bir gaflette bulundukta bunları destekledik.?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt