Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse, transfer resmi olarak kapandi. Pulgar ve Gomis katki verirse 5 - 6 g daha aliriz. Allah'tan fenerin kadrosu da iyi degil yoksa fener baliyla filan fark yerdik.

Bilmiyorum 3 yıllık planlama diye yola çıkarken bence yaptığımız enn büyük yanlış kaliteli nokta atışı diyebileceğimiz yerli oyuncularımızın olmaması

Mesela bakıyorum Kerem haricinde şüphesiz hiçbir yerli oyuncuyu ilk 11 seviyesine yazamıyorum. Emre Kılınç 2. bir yerli oyuncu olmaya en yakını ama iyi oynadığı maç sayısından çok daha fazla vasat oynadığı maç var, hani çok şeyler hayal ettirmiyor Emre Kılınç sahadayken. Berkan ı yazıyoruz genelde sene başından beri kendine bolca sövdüyor, isterseniz yanlış kullanıyoruz deyin isterseniz Alanyada böyle değildi deyin adam kalitesiz işte Galatasaray seviyesi için, Taylan ve Ömer oynuyor maşallah Galatasaray forvetlerinden çok rakip takım forvetlerine asist yapıyorlar

Hani 3 tane adam akıllı yerli oyuncuyu yazamıyorum kadroya, peki ya seneye ne yapacağız 4 tane yerli oyuncu bulmamız gerekiyor ve muhtemelen Kerem de Avrupaya transfer yapacaktır

Omar yazılmış. Şaka gibi. kifayetsiz bir yönetim olduklarını ve dahası yalan üstüne iş gördüklerini bir kez daha ispat etmiş oldular nazarımda. Hani yer boşalırsa transfer vardı. Bu sezondan nefret ettim,etimle, kemiğimle nefret ettim. (Zarifoğlu'na saygı ile)

Adamlar Jean Pyerre transferini yaptı, hiç olmayacak bişey oldu adamın sözleşmesi fesh edildi. Hemen yerine Benficadan Chiquinho yu çözdüler. Şimdi merak ediyorum aynı olay Galatasarayda yaşansa ne olurdu diye? Burak Elmas beceremezdi böyle bir şeyi hayatta
biz hariç herkes benfica'dan topçu alabiliyor

Futbol takımından bir şey olmaz, trt sporu açın kızlara destek verelim :D

Gurbetci alin lan bari orta sahaya. Görkem vardi hollanda da onu cözun diyecem de mother fakiriz. Maas ödeyecek paramiz yok anasini satayim

Daha çok transfer yapılması lazımdı ancak bu kadarla yetindik sanırım. Kaleci hakikaten fark ediyor.
Hiç olmazsa eksik bölgelere yapıldı transferler. Daha çok eksik bölgeler de vardı açıkçası.
Yeni transferler takımda olumlu etki yaratacaktır.
Bu arada Mustafada baya form düşüklüğü var , antrenörlerin bunu çözmesi lazım.

Daha ne kadar vasıfsız olduklarını kanıtlayabilirler acaba merak ediyorum.

Terimin olabileceği yer tff başkanlığıdır.hiç olmazssa yabancı kuralını kaldırıp bi fayda sağlar

Terimin olabileceği yer tff başkanlığıdır.hiç olmazssa yabancı kuralını kaldırıp bi fayda sağlar
1644243443146.webp

tarihin en gerizekali yonetimi bu yönetim. bir an once ihrac edilip rezil edilmesi gerekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt