Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.227
- 25.605
- 2.598
1 tane gözüküyor renkdas ama?Iki tane kerem var hocam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 tane gözüküyor renkdas ama?Iki tane kerem var hocam
Iki tane kerem var hocam

Berkan yerine Halil oynamalı o dizilimde..Gomis
Kerem-berkan-cica-emrek
Pulgar
Pva-marcao-nelson-boey
Pena
Kadromuz bu beyler alıştırın kendinizi. Şu kale ve beklere alt yapıdan bi yerden yerli çözmek şart seneye. Bütün yabancı hakkını ortasaha ve hücumdan kullanmak gerek.
Milli takımdaykenki hallerini, zırvalıklarını unuttun mu heis. Kafa gidik onun.Mircea Lucescu: "Dinamo Kiev'de beni istemeyen bazı taraftarlar, 12 yıl Shakhtar'da çalışırken onlara çektirdiğim acıyı unutamıyor. Şimdi de Dinamo Kiev'de para harcamadan Shakhtar Donetsk'i yıktım. Ben işime bakarım."" (GSP Romania)
derhal gelmeli
Milli takımdaykenki hallerini, zırvalıklarını unuttun mu heis. Kafa gidik onun.
5 olmasa bile şöyle 7-8 yıl öncekini öpüp başımın üstüne koyarım.Birsey yapmadan hayvan gibi para kazaniyim kafasini yasiyordu bence.
Adam 5 yas genc olsa ve normal bir maas ile gelmeyi kabul etse, bence is yapardi adam.
Milli takımdaykenki hallerini, zırvalıklarını unuttun mu heis. Kafa gidik onun.
Bence de.Berkan yerine Halil oynamalı o dizilimde..
Pijanic sanmiyorum. Barca yine 3 milyonluk maasa birakmazbüyük ihtimal josef arkada sağda gedson solda pijanic olur tahminen
Ne berkan ne cica oynanmali. Orada ömeri oynatirdim, o 2 gölge pres master den iyidir. Erick, ömer, halil.Bence de.
Cica 8
Halil 10
Bi portekiz tvsinde açıklaması var yeni sezonda yeniden yapılanmaya gideceğiz gs ile diye. Bence de şimdi karışmıyor, belki yazın olur o iş ama bu yönetim kalmaz ortadaCamposun transferlere karismadigi da belli oldu, yoksa 8 numara aldirirdi. Zaten adamin bizle anlasip anlasmadigi da belli degil.