Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün yeniden yapılanma için valencia ile anlaştım fena komisyon transferleri gömdüm. Taraftar başarı bekliyor 4 maçta 3p anca aldık. Yıl 2052 ve real madrid hegomonyası devam

Konuyla alakasız ama Türkiyenin en büyük sanayi şehirlerinden Bursa merkezinde 1 saatir elektrik yok ama 2023 te uzaya çıkıcakmısız yersen

Gomis
Kerem-berkan-cica-emrek
Pulgar
Pva-marcao-nelson-boey
Pena

Kadromuz bu beyler alıştırın kendinizi. Şu kale ve beklere alt yapıdan bi yerden yerli çözmek şart seneye. Bütün yabancı hakkını ortasaha ve hücumdan kullanmak gerek.​
Berkan yerine Halil oynamalı o dizilimde..

Mircea Lucescu: "Dinamo Kiev'de beni istemeyen bazı taraftarlar, 12 yıl Shakhtar'da çalışırken onlara çektirdiğim acıyı unutamıyor. Şimdi de Dinamo Kiev'de para harcamadan Shakhtar Donetsk'i yıktım. Ben işime bakarım."" (GSP Romania)

derhal gelmeli
Milli takımdaykenki hallerini, zırvalıklarını unuttun mu heis. Kafa gidik onun.

Camposun transferlere karismadigi da belli oldu, yoksa 8 numara aldirirdi. Zaten adamin bizle anlasip anlasmadigi da belli degil.

Camposun transferlere karismadigi da belli oldu, yoksa 8 numara aldirirdi. Zaten adamin bizle anlasip anlasmadigi da belli degil.
Bi portekiz tvsinde açıklaması var yeni sezonda yeniden yapılanmaya gideceğiz gs ile diye. Bence de şimdi karışmıyor, belki yazın olur o iş ama bu yönetim kalmaz ortada :)

Hasenhüttle Southampton'de sözlesmesini tamamladigi an 57 yasinda emekli olacakmis.

Ulan ugursuz geldik girmeyelim dedik puhh ben boyle transfer doneminin kalibina sicayim

Berkan cicaldau bi 8 no etmez. Ikisini satip saglam bi 8 no almaliyiz. Zararin neresinden dönersek kardir, 5 m€ verene satacan ikisini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt