Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben fatih hocayi hala savunuyorum,saf bi sevgiyle bagliyim,köru körüne bagli degilim.ve fatih hoca gittiğinde,burda gidisine sevinenlere yeni hoca gelirse en buyuk destekcisi ben olurum,siz olmazsiniz dedim.ben sozumun arkasindayim.ben hatay ve trabzon macindaki 65 dakdan ötürü umitliyim torrenttan.mevzu bu,hocaliga yeni baslamis biri,psikolojik ve yetenek olarak dipte bir takima geldi.her mac yanlisi torrentta aramam,arayamam.sezon basi fatih hoca ve yonetimin planlamasinin eseri bulundugumuz konum.iyi geceler semih abi
Kume dusersekte Torente biseu deme.

Ben hocayi hala savunuyorum,saf bi sevgiyle bagliyim,köru körüne bagli degilim.ve fatih hoca gittiğinde,burda gidisine sevinenlere yeni hoca gelirse en buyuk destekcisi ben olurum,siz olmazsiniz dedim.ben sozumun arkasindayim.ben hatay ve trabzon macindaki 65 dakdan ötürü umitliyim torrenttan.mevzu bu,hocaliga yeni baslamis biri,psikolojik ve yetenek olarak dipte bir takima geldi.her mac yanlisi torrentta aramam,arayamam.sezon basi fatih hoca ve yonetimin planlamasinin eseri bulundugumuz konum.iyi geceler semih abi
Helal olsun aferim serg

Ugursuzsun mugursuzsun ama gs neferisin

Keske digerleride biati biraksa artik

images (5).webp
5e5f5059adcdeb154c8fbf8d.webp

images (6).webp

Ne olursa olsun, Torrent hocamiz ve destek olmak zorundayiz. Hatalarini her normal futbol izleyicisi ve Galatasaray taraftari goruyor ancak su noktada yapacak baska birsey yok. Transfer konusunda kendisinin yetki sinirlarinida bilmedigim icin o acidan yorumlamam yanlis olur. Gunun sonunda, lig devam ediyor ve kritik maclara cikacagiz. Eldeki malzeme (oyuncu ve idare heyet) bu.. destek olacagiz. Sene sonu gerekli kisiler hesap verirler bizde sorariz, inceleriz performansimizi. Tabi ibra durumu soz konusu olursa one alabiliriz isin yonetim kismini.

Bu arada ideal kadro budur;

-----------PENA----------
Boey--Nels--Marc----PvA
------Berkan--Pulgar------
---------Cicaldau-----------
Morutan---------Kerem---
---------Mostafa----------

Helal olsun aferim serg

Ugursuzsun mugursuzsun ama gs neferisin

Keske digerleride biati biraksa artik
Ugursuzlugum vardir da daha cok kotu ne hissedersem çıktığı icin rahatsiz oluyorum mac esnasinda forumda olmaktan,o yuzden sampiyonluga oynadigimiz donemde ceza aldim hep

Ceza aldim usta tamam diyorumki bak oglum Semih 2 li tartismalara girme en sonunda adminler basacak tekmeyi.Foruma geliyorum.Galatasraay tarihinin en kotu tdsi ile en kotu baskanini savunmaya calisiyo millet Torrent ne yapacakmis..10 kisi takima karsi sut atamadik sut sut neyin biatindan bahsediyorsunuz siz.Sanki Torent gitsin Ft geri donsun diyoruz.Torrrenten iyi oynayatacak bir suru Yerli td var bu ulkede.Bu Faroli denilen elamanda yeni gelmedi mi Alanyaya Adam takir takir oynatiyor.

Gedson konusunda hepimiz hataliyiz.bi futbolcuya bu kadar tapilmaz,abartilmaz yav.ben bir tek arda turan atleticoya gittiginde mahvoldum.o kadar alismistimki ardasiz bir Galatasaray dusunemiyodum.Sonra ebouesi,ujfasi,semihi,rierasi,melosu,selcugu,engini,elmanderi,necatisi sevilecek bir sürü adam cikti meydana.boyle bi takim yaratıp,Galatasarayi takim olarak sevmeli.quaresma quaresma oley oley mevzusu kucuk takımların işi

Keske iyi bi hoca gelseydi ama gelmedi.Kemal Sunalin filmde dediği gibi elimizde bunlar var.Galatasarayin mevzusu su an hoca degil.takimin yetersizliği ve psikolojik,ruhsal bozuklugu.

Ceza aldim usta tamam diyorumki bak oglum Semih 2 li tartismalara girme en sonunda adminler basacak tekmeyi.Foruma geliyorum.Galatasraay tarihinin en kotu tdsi ile en kotu baskanini savunmaya calisiyo millet Torrent ne yapacakmis..10 kisi takima karsi sut atamadik sut sut neyin biatindan bahsediyorsunuz siz.Sanki Torent gitsin Ft geri donsun diyoruz.Torrrenten iyi oynayatacak bir suru Yerli td var bu ulkede.Bu Faroli denilen elamanda yeni gelmedi mi Alanyaya Adam takir takir oynatiyor.
alanya'nın farioli'den onceki teknik direktoru terim degildi.

Unal Aysal baskan,başkan yardimcisi fatih terim olsa oowwwww😲

Ne olursa olsun, Torrent hocamiz ve destek olmak zorundayiz. Hatalarini her normal futbol izleyicisi ve Galatasaray taraftari goruyor ancak su noktada yapacak baska birsey yok. Transfer konusunda kendisinin yetki sinirlarinida bilmedigim icin o acidan yorumlamam yanlis olur. Gunun sonunda, lig devam ediyor ve kritik maclara cikacagiz. Eldeki malzeme (oyuncu ve idare heyet) bu.. destek olacagiz. Sene sonu gerekli kisiler hesap verirler bizde sorariz, inceleriz performansimizi. Tabi ibra durumu soz konusu olursa one alabiliriz isin yonetim kismini.
Oda yanlis bence ne olursa olsun destek olmak,yada olmamak

Torent yetersiz gozukuyo o konuda herkes hemfikirdir zaten

Esas sorun 3 senedir ftye sabir diyenlerin 3 macla torenti asmak istemesi

Bu oyuncular genc yapilaniyoruzu ft varken soyleyip,ayni oyuncular varken torente yapilaniyo dememek

Ardayi,babeli,fegi ft oynatinca tecrube katiyo diyip,dun torent oynatinca bunlar niye oynuyo demek

Ft omari kor oldugunda beslediginde vefa diyenler, omar o halinden daha iyiyken beslendiginde niye tutuyosunuz demek

Sorunlar cok rtas

Yalniz erken secim olursa güçlü adaylar cikacak bence ortaya,buna unal aysalda dahil.o yuzden gelecek seneden umitliyim bi hayli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt