Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keske iyi bi hoca gelseydi ama gelmedi.Kemal Sunalin filmde dediği gibi elimizde bunlar var.Galatasarayin mevzusu su an hoca degil.takimin yetersizliği ve psikolojik,ruhsal bozuklugu.
Takim yetersiz filan degil.Yetersiz takim Avrupada onunden gelenden 5 yerdi.Torrenti korumak icin bunlarla gelmeyin.

Ne olursa olsun, Torrent hocamiz ve destek olmak zorundayiz. Hatalarini her normal futbol izleyicisi ve Galatasaray taraftari goruyor ancak su noktada yapacak baska birsey yok. Transfer konusunda kendisinin yetki sinirlarinida bilmedigim icin o acidan yorumlamam yanlis olur. Gunun sonunda, lig devam ediyor ve kritik maclara cikacagiz. Eldeki malzeme (oyuncu ve idare heyet) bu.. destek olacagiz. Sene sonu gerekli kisiler hesap verirler bizde sorariz, inceleriz performansimizi. Tabi ibra durumu soz konusu olursa one alabiliriz isin yonetim kismini.
Bende bu yuzden destekliyorum torrenti.montella gelsin,ona da destek oluruz.mevzu Galatasaray

Oda yanlis bence ne olursa olsun destek olmak,yada olmamak

Torent yetersiz gozukuyo o konuda herkes hemfikirdir zaten

Esas sorun 3 senedir ftye sabir diyenlerin 3 macla torenti asmak istemesi

Bu oyuncular genc yapilaniyoruzu ft varken soyleyip,ayni oyuncular varken torente yapilaniyo dememek

Ardayi,babeli,fegi ft oynatinca tecrube katiyo diyip,dun torent oynatinca bunlar niye oynuyo demek

Ft omari kor oldugunda beslediginde vefa diyenler, omar o halinden daha iyiyken beslendiginde niye tutuyosunuz demek

Sorunlar cok rtas
Yuru lan once yorumlari oku ondan sonra yorum yap.Ft varkenfe Babel,Feg niye oynuyo derdik.Torrentin ne gecmisi varda sabredeyim.

4 mac olmus 1 beraberlik var nereye kadar destekliycez bu Torentin anlatin bizde destekleyelim ayip olmasin bari.Bu adam kime ne vermis bize ne verecek.Bu Ulkeye Rijkardlar,Aragonesler lowler gelmid sabredilmemis.

Iyi geceler,kayseri maci iyi bi baslangic olabilir.gomisin ligdeki ilk maci kayserı maciydi yine🙂

Oda yanlis bence ne olursa olsun destek olmak,yada olmamak

Torent yetersiz gozukuyo o konuda herkes hemfikirdir zaten

Esas sorun 3 senedir ftye sabir diyenlerin 3 macla torenti asmak istemesi

Bu oyuncular genc yapilaniyoruzu ft varken soyleyip,ayni oyuncular varken torente yapilaniyo dememek

Ardayi,babeli,fegi ft oynatinca tecrube katiyo diyip,dun torent oynatinca bunlar niye oynuyo demek

Ft omari kor oldugunda beslediginde vefa diyenler, omar o halinden daha iyiyken beslendiginde niye tutuyosunuz demek

Sorunlar cok rtas

Oyle tabiki, zaten belirttim hocanin eksiklikleri goze carpiyor (farkindayiz yani) + oyunculari yetersizligi.. Ancak su asamada bu degiskenlerle oynama sansimiz yok belki oyuncularla bir parca.. Ama hoca/teknik heyet bu. Genel olarak ilk 18'de asagi yukari bu. Destek olacagiz ki eldekilerden en iyi verim alinsin. Yoksa cok fazla elestiri noktasi mevcut. Terim gitti, bence donup donup hayiflanmak yerine fiksture ve sonraki Avrupa maclarimiza odaklanmaliyiz. Transfer defteride kapandi boylelikle. Dedigim gibi, arma askina destek. Sene sonu hesaplar kapanir bir sekilde.

Berkan ve cicaldauya verilen paralarla daha kaliteli 2 adam alir,yine uefadan lider çıkardın.fatih hoca da gitmezdi o zaman 🙂
Onu zamininda soylemek onemli olab simdi soyleyince olmuyo bu isler .Berkan gelmeden once 1 allahin kulu bile Berkan kotu topcu demedi .Ben kendisini tanimiyordum yorum yapmadim.Adam geldikten sonra kotu cikinca elestirmekle olmuyo o isler.

Avrupada neden kondisyon sorunu yasamadik
Yasadik. Iyi bak maclara. Orda da takim son yarim saat hep geri yaslandi. Ve taraftar cockusu final maci havasinda oldugu icin iyi asildilar maca. En basit örnek moskova Maci son dakikalar kan teri döküyorduk. Tek fark trabzon macindaki mallik yasanmamasi.

Takim yetersiz filan degil.Yetersiz takim Avrupada onunden gelenden 5 yerdi.Torrenti korumak icin bunlarla gelmeyin.
Su sacma teoriyide cokertiyim herkes son bahane olarak kullanir olmus

Denizlispor iyi takimmi,tabikide degil,pttde bile sonuncular

Denizlispor kotu ama bizi elediler dimi ztkda

Simdi takiminin kotu oldugunu forumunda dile getiren bi denizlisporluya,diger denizlili sacmalama ya takim kotu olsaydi gsyi eleyebilirmiydik dermi,diyebilirmi,derse bu ne derece mantikli olur,yada olurmu ?

Anlayacagini sanmiyorumda yinede nakavt ediyim dedim

L
Su sacma teoriyide cokertiyim herkes son bahane olarak kullanir olmus

Denizlispor iyi takimmi,tabikide degil,pttde bile sonuncular

Denizlispor kotu ama bizi elediler dimi ztkda

Simdi takiminin kotu oldugunu forumunda dile getiren bi denizlisporluya,diger denizlili sacmalama ya takim kotu olsaydi gsyi eleyebilirmiydik dermi,diyebilirmi,derse bu ne derece mantikli olur,yada olurmu ?

Anlayacagini sanmiyorumda yinede nakavt ediyim dedim
Sen futbolun fsinden anlamiyosun.Sadece bi bok bildigini saniyorsun ben en azindan bilmedigimi kabul ediyorum Biz grupta kac mac oynadik.Be sakir.Denizli 1 bi kere oynadik sansli gunlerindeydiler bizi elediler.O macin uzatma dakikalarinda 10 kisi oynadik.Mac penaltilara kaldi elediler bizi.Sans isi yani.Sen marsilyayla icerde oynadin disarda oynadin Sans mi?lazio ile icerde oynadin disarda oynadin hadi icerdeki mac sansti kendi kalesine atti adamlar.Rus takimiyla icerde oynadin disardi oynadin sans mi?.Bak dalgana.

Son düzenleme:
Tamam Kovsunlar Torrenti Bulent gelsin
yav bulent gelse ne olur torrent kalsa ne olur. zaten bu sezon kayıp. kesin olarak gelecek sezona devam edecegin teknik direktoru getirmedigin surece ismin bir onemi yok. torrent harcanabilecek bir isim. o yuzden geçiş dönemi için ideal.

yav bulent gelse ne olur torrent kalsa ne olur. zaten bu sezon kayıp. kesin olarak gelecek sezona devam edecegin teknik direktoru getirmedigin surece ismin bir onemi yok. torrent harcanabilecek bir isim. o yuzden geçiş dönemi için ideal.
Kume dusersen ne olacak.Adamlar 10 kisi seni yeniyodu nerdeyse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt