Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LLafi nasil caktim ama :)
1 mac uzerinden konusuyorsun Kamil.Adamlar Galatasarayi sansa penaltilarla yendik bir surude pozisyon verdik sans yanimizdaydi der cikar isin icinden.Sen Avrupadaki butun maclara icerde disarda oynadin Tek sans diyecegin mac icerdeki lazio maci o macta bile en net pozisyon bizde Morutan ile.Sen Elma ile armutu karistiyon.Seninde isine gelmiyo tabi bunlari gormek.Ben yine diyorum kardesim ben futbolhn icinden gelmedim Futbolu bildigimide senin gibi iddia etmiyorum en azindan kendime durustum ama sen biliyorum dedigin halde bilmiyorsun.
Sen gelmis lak luk yapiyorsun .Ft gitti hersey normale dondu sizin gibiler icin bu saatten sonra takim filanda umrunuzda degil zaten.

Keşke Lazio, Lokomotiv Moskova ve Marsilya ligimizde olsa şimdi 5. sirada falan olurduk.

Iki sezondur Yarmolenko ismi nöbette gecsin diye umutla bekliyorum ama malesef...

Kondisyon sorunu yaşadığımıza katılıyorum bu sezonu erken açmamızdan kaynaklı yada başka bir sebepten ama net kondisyon sorunu var dikkat edin son maçlara 2.yarılarda hep oyundan düsüyoruz ne yapabilirse ilk yarıda yapıyor takım avrupada bunun olmamasının sebebi avrupadaki ilk maçlarda daha sezon başıydı ve oyun tarzımız farklıydı yani öncelikle amaç oyunu tutmaktı süperligde tersi bir oyun oynamaya çalışınca hem defolarımız hemde zamanla kondisyon sorunumuz ortaya çıktı

İnsan istese her şeye bahane bulur ya.
Misal Anadolu takımları her sene yenileniyor, bütçeleri gereği daha uygun takım kurma derdindeler ama hedeflerine bakın, ligde kalmak, iyi bir sırada bitirirse eğer maç başı parası vs düşünür. Baskısı yok, bir şeyi yok. Uzun seneler şampiyon olmasa niye olmadınız diye soran yok. Hedef ve beklenti küçük olduğundan bu geçiş dönemi belki de daha başarılı oluyor.

Ama bizim öyle mi? Şampiyonluğu 1 averajla yiyen bir takımın ertesi seneki bu düşüşü normal mi ? Tümden bir yenilenmenin de bunda etkisi büyük. Biz başarıdan ziyade anladım ki maaş bütçesine odaklanmışız. Kalite, tecrübeye değil de ya tutarsa demişiz. E senin hedefin onlar gibi sadece ben ligde tutunayım değil ki. Bu kadar dar düşünemezsin özetle.

Bu sebeple gerek zamanlama olarak (3 sene oldu kupasızlık) gerek de takıma alınmış oyuncu tercihleri gayet de yanlış. Sorgulanabilir. Kadro derinliği de keza öyle geriledi. Özetle işleyen bir demiri parlatmak yerine bu denli köklü bir değişikle sil baştan parlatalım derken paslandırılması asla doğru bir geçiş süreci olmadı. O sebeple de işte bu durumdayız.

Konya’ya da gömmüştük ama Real’den 6 yerken bile o kadar ezildiğimizi hatırlamıyorum içerde.
Neyin mahkemesini yapiyorsun Ft ilk yari zevkli bir oyun oynatiyordu ama galibiyetler gelmiyordu ligde.Torent hen zevksiz bi oyun oynatiyo ve Gene galibiyetler gelmiyo.Ustune tonlarca pozisyon veriyoz

Neyin mahkemesini yapiyorsun Ft ilk yari zevkli bir oyun oynatiyordu ama galibiyetler gelmiyordu ligde.Torent hen zevksiz bi oyun oynatiyo ve Gene galibiyetler gelmiyo.Ustune tonlarca pozisyon veriyoz
Aynen bayağı zevkli oyun oynuyorduk ama bir tek Galatasaray taraftarı zevk almıyordu

Hatay ile Avrupa maçında karşılaşsak yine ezilir miyiz?
Hayır yine yatarlar 1 puan için bizde 3 alalım derken 0 alırız :asd: Lokomotiv, lazio, marsilya hepsi açık oynadığından biz kapanıp geçiş oyunu oynadık şuan genelde bize tersini yaptıkları için bizde de yaratıcı oyuncuda yok iyi orta sahada patlıyoruz.

Edit: Bunun üstüne birde psikolojik çöküş ve özgüvensizlik oluştu yenile yenile sürekli.

Kerem son maçtan sonra dedi ya özgüven sorunu yaşıyoruz diye, antrenmanlarda çok çalışıyoruz, iyi idman yapıyoruz ama maçta nedense istediklerimizi yapamıyoruz bir türlü, kendimize güvenmiyoruz, sahaya çıkınca elimiz ayagimiz tutuluyor dedi ne yapacağımızı bilmiyoruz, tamamen çaresiz durumdayız, mutsusuz, moralsisiz, nasıl düzeleceğini de bilmiyoruz dedi ben sana söyleyeyim kerem kardeşim nasıl düzeleceğini önce Burak elmas denen çapsız başkanınız gidecek adam gibi yöneticiler gelecek. Evinde Marsilya'yı 4 golle yenen takımın aynı oyuncuları 2 maç sonra 2. ligin sonuncu takımına eleniyorsa sorun teknik direktörde değil baskandadir. Huzurlu bir çalışma ortamı sunmuyor oyunculara, teknik direktöre, aynı çatı altında birleştiremiyor, sistemli bir şekilde kurumsal şekilde yönetemiyor takımı çünkü

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt