Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cica hariç cok güzel kadro.bu adam bizi küme düşürecek, oynadığı her maçta orta sahayı rakibe teslim ediyoruz.topu tutayım atak baslatayim gibi bir derdi yok.Ya oyunda kaybolur ya da en yakın arkadaşına pas verip bir köşeye saklanır.
Ben pulgar ve feghouliyle birlikte performansının artacağını düşünüyorum berkan ve taylandan her türlü iyidir

geç degişiklik yüzünden mi vazgeçmiş bu haberi yapanın hayatı rast gitmesin umarım işinden olur mamaları kesilir
Sence Torrent başarılı mi 4 maçta 1 puan, atılan gol 5, yenilen 10. Attığımızdan 2 kat fazlasını yemişiz. Yani bu haberler boşuna çıkmıyor. Bu haftaki Kayseri maçını da kazanamazsak sen asıl curcunayı o zaman gör.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gomis fegle iyi anlaşıyordu, gelmesi feg ib performansını artaracaktır bence. Sözleşmeside bitiyor hazır, kapağı atmak için yardırma moduna geçmesi lazım

Sence Torrent başarılı mi 4 maçta 1 puan, atılan gol 5, yenilen 10. Attığımızdan 2 kat fazlasını yemişiz. Yani bu haberler boşuna çıkmıyor. Bu haftaki Kayseri maçını da kazanamazsak sen asıl curcunayı o zaman gör.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
başarılı demem başarısız da demem herifin geldiği zaman ve takvime bak ve oyuncu grubuna ve takımdaki kaosa bak yani. ki ben hatay ve trabzon maçında başarılı buldum. Alanya'dan 1 puana başarısız demem

bu duruma terim getirmemiş gibi de tepkiler oluyor insan kudurmadan edemiyor

Gomis fegle iyi anlaşıyordu, gelmesi feg ib performansını artaracaktır bence. Sözleşmeside bitiyor hazır, kapağı atmak için yardırma moduna geçmesi lazım
feg'den ümidi kesmeyen kitleler görünce ülkeye dair umutlarım da bitiyor

taylan hep bu değildi, geçen yıl gayet iyiydi.

ama ya tek sezonluk topçuymuş ya da mental olarak kaldıramadı.

takımın çöp olduğuna zerre inanmıyorum öyle ya da böyle çöp takım çöp kadro namağlup o gruptan çıkamaz.

birkaç ekleme yapmak lazım ve oyun oturtmak lazım hepsi faydalı olur cicaldau da berkan da diğerleri de
Taylan 6 ay iyi oynadı o da ön liberoya geçtikten sonra. Yine hata yapıyordu ama bu kadar bariz değil. Neyse Taylanın suçu yok adam ön libero değil.
Avrupada oyunumuz belliydi ve netti herkes ne yapacağını biliyordu. Kapanmıyordu karşı takımlar bu yüzden taktiğimiz tuttu.
Ama bu takım stsl de yetersiz yeteneksiz kalıyor. Gençleşmenin overdozu bize çok geldi kabul edelim.

Beknazi yavas yavas hazirlamak lazim. Avrupada 16-17sinde ki gencler 50ye yakin maci oluyor. Bizde 5-10dk sure vermeye baslamaliyiz. Arda babel feg girrcegine beknaz girsin yav. Bukadar mi zor şu cesareti göstermek? Hem taraftar da destek verir

Romanyadaki enes sali 15in de oynuyor, hatta milli de oldu

Feguli'den çok katkı beklemiyorum. adam kontrat yenilenmeyeceğini biliyor, parasını almaya bakıyor sadece bene. Kafası nereye gidip futbolu bırakcağındadır . Tahminen arabistanda falan kral gibi takılır.

başarılı demem başarısız da demem herifin geldiği zaman ve takvime bak ve oyuncu grubuna ve takımdaki kaosa bak yani. ki ben hatay ve trabzon maçında başarılı buldum. Alanya'dan 1 puana başarısız demem

bu duruma terim getirmemiş gibi de tepkiler oluyor insan kudurmadan edemiyor
Geliş zamanı tamamen yönetimin halt yemesi. FT'yi madem göndereceksin Denizli maçından sonra gönder. Giresun maçını çıkar arada takımla geçirilebilecek 20 gün vardı. Hatay ve Kasımpaşa maçları kaybedilecek maçlar değildi bence sırf değişim kaosuyla kaybedildiği düşüncesindeyim.

Suan Yerli Tdler ligde baya iyi gidiyor.Millete yabanci dusmani diyenlerin coguda kendi vatandaslarina yerli dusmanligi yaptigi bi gercek.puan durumundaki ilk 7 takimin 5nin tdsi yerli diger 2sinin. yabanci.Sabah aksam yabanci td icin ölenler var bu forumda.Ftnin misyonu doldu kabul onun yerine Bulent veya Okani getirseydik cikisa gecebilirdik.Gittik 60 yasindaki Stajer hocayi aldik.

Geliş zamanı tamamen yönetimin halt yemesi. FT'yi madem göndereceksin Denizli maçından sonra gönder. Giresun maçını çıkar arada takımla geçirilebilecek 20 gün vardı. Hatay ve Kasımpaşa maçları kaybedilecek maçlar değildi bence sırf değişim kaosuyla kaybedildiği düşüncesindeyim.
bu yönetim ne kendi ne kimse için şartları kolaylaştırmıyor zaten. takımı ve tercihlei savunurken bile yönetimi de destekleyemiyorsun. sinir bozucu ama baklaım nereye gidicek 6 ay için de ben asığ kesmek istemiyorum yönetimi şahsen

Suan Yerli Tdler ligde baya iyi gidiyor.Millete yabanci dusmani diyenlerin coguda kendi vatandaslarina yerli dusmanligi yaptigi bi gercek.puan durumundaki ilk 7 takimin 5nin tdsi yerli diger 2sinin. yabanci.Sabah aksam yabanci td icin ölenler var bu forumda.Ftnin misyonu doldu kabul onun yerine Bulent veya Okani getirseydik cikisa gecebilirdik.Gittik 60 yasindaki Stajer hocayi aldik.
ya boş yapma burda yaptığın azınlığın şımarık ilan edip çogunluğun kendi sorumluluğundan kaçmasını sağlayan liberal masallar. aynen kardeşim ırkçılıgı yabancılar yapıyormuş mahalle dayısı seni. sen şey de dersin şimdi siyahlar bize dedigini biz onlara diyince neden sıkıntı oluyo

He bülent korkmaz başarıdan başarıya koşmuş bir hoca ya bizi uçururdu.
buna inanıyorsan oyuncu ve taktik bazlı bülent korkmaz'ın geçmiş tecürbleerinden oynattığı oyunu gs'ye nasıl aktarığ da başarılı olacagını hangi oyuncuları nasıl kullanıp performansını arttıracağından bahsedebilir misin ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt