Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gomis fegle iyi anlaşıyordu, gelmesi feg ib performansını artaracaktır bence. Sözleşmeside bitiyor hazır, kapağı atmak için yardırma moduna geçmesi lazım

O kac sene önceydi üstat

Feghouliden fazla katki beklememek gerekir. Gomisin is yapip yapmayacagini da görmemiz gerekiyor daha.

Suan Yerli Tdler ligde baya iyi gidiyor.Millete yabanci dusmani diyenlerin coguda kendi vatandaslarina yerli dusmanligi yaptigi bi gercek.puan durumundaki ilk 7 takimin 5nin tdsi yerli diger 2sinin. yabanci.Sabah aksam yabanci td icin ölenler var bu forumda.Ftnin misyonu doldu kabul onun yerine Bulent veya Okani getirseydik cikisa gecebilirdik.Gittik 60 yasindaki Stajer hocayi aldik.
Konya harici doğru düzgün top oynatan yerli hoca yok ama yine de sen bilirsin.

ya boş yapma burda yaptığın azınlığın şımarık ilan edip çogunluğun kendi sorumluluğundan kaçmasını sağlayan liberal masallar. aynen kardeşim ırkçılıgı yabancılar yapıyormuş mahalle dayısı seni. sen şey de dersin şimdi siyahlar bize dedigini biz onlara diyince neden sıkıntı oluyo

He bülent korkmaz başarıdan başarıya koşmuş bir hoca ya bizi uçururdu.
buna inanıyorsan oyuncu ve taktik bazlı bülent korkmaz'ın geçmiş tecürbleerinden oynattığı oyunu gs'ye nasıl aktarığ da başarılı olacagını hangi oyuncuları nasıl kullanıp performansını arttıracağından bahsedebilir misin ?
Yuru lan 70 yasinda adamsin Vizyon kasiyosun burda Torent neler yapmis ne verebilir bize Uflesem ucucan erkeklik yapiyon Bide Yunus abi demisler sana.10 kisi takima eli kolu bagli adami savunuyonuz burda

Yuru lan 70 yasinda adamsin Vizyon kasiyosun burda Torent neler yapmis ne verebilir bizi Uflesem ucucan erkeklik yapiyon Bide Yunud abi demisler sana
evet sen de desen bişiler ögrenirsin
güncel bir seçim ve hoca var sen başka bir öneri de bulunuyorsun ve senin önermeni desteklemen için soru soruyorum laga luga yapıyorsun. Kaç tane Bülent Korkmaz maçı izledin ?

evet sen de desen bişiler ögrenirsin
güncel bir seçim ve hoca var sen başka bir öneri de bulunuyorsun ve senin önermeni desteklemen için soru soruyorum laga luga yapıyorsun. Kaç tane Bülent Korkmaz maçı izledin ?
0 ama icimden bi ses bulentin ondan iyi olacagini soyluyor.Bu dayi Kelin yaninda calistida ne verebilcek takima.32 yasindaki adam bile 5 macta biseyler degistirmis .Bu dayi Omeri sola atmaktan baska ne verebilmis.Tanimadigin insanlara karsi erkeklik yapma dayi yolds yururken bi bakmisin bastonu elinden almislar.Ibuluna vermisler

0 ama icimden bi ses bulentin ondan iyi olacagini soyluyor.Bu dayi Kelin yaninda calistida ne verebilcek takima.32 yasindaki adam bile 5 macta biseyler degistirmis .Bu dayi Omeri sola atmaktan baska ne verebilmis.
o dayı 2 takım da çalıştırdı bu arada bomboş yorumlara son veremiyorsun 0. 5 maçta ne degişiklik bekliyorsun adamın oyun stili ve tarzı belli ve ben getirmedim bu adamı ki güncel olarak da takımımızın başında olan bir hoca ve hatay trabzon maçlarında pozistif şeyler gösterdi. takımda esnekliğe müsade edilen bir takımmış gibi gelip bana konuşma. korkmaz gelip 541 kontra oynayınca mı mutlu olacaksın? ki bu dönemde kaç kere degişiklik olucak. hakan kutlu gelsin ben de bunu öneriyorum mamalanmalar bitmesin

Sözleşme imzalayalımmı dedim ben :) neyse 8 numara transferini yapmayan yönetim taraftarıda birbirine düşürecek kulübü ali koç yönetse bu duruma düşmezdik
demedin ama bu hale düşmek rezil yönetimler ve basiretsiz iletişimden kaynaklı ama zaten tc çatısı altında aksi yakışmazdı. lafım sana degil bize bunu söyletenlere

o dayı 2 takım da çalıştırdı bu arada bomboş yorumlara son veremiyorsun 0. 5 maçta ne degişiklik bekliyorsun adamın oyun stili ve tarzı belli ve ben getirmedim bu adamı ki güncel olarak da takımımızın başında olan bir hoca ve hatay trabzon maçlarında pozistif şeyler gösterdi. takımda esnekliğe müsade edilen bir takımmış gibi gelip bana konuşma. korkmaz gelip 541 kontra oynayınca mı mutlu olacaksın? ki bu dönemde kaç kere degişiklik olucak. hakan kutlu gelsin ben de bunu öneriyorum mamalanmalar bitmesin
2 takim calistirdi digerinden kovuldu.Onune gelenden fark yemis bizdede aynisini yapiyor.4 gol ve ustune bir suru pozisyon yedigin macta olumlu sinyaller vermis way be.Sirf Ftnin arkasindan bu adam geldi diye savunuyoz yoksa sizide biliyoruz.Ayni performansi Bulent yada Okan verse itin bi tarafina sokardiniz biraz gercekci olun laga luga yapmayin bana.iyi sinyaller vermiste zartmis zurtmus .Takimin basinda Okan yada bulent olacak.ilk macinda 4 yiyecek bi ton pozisyon verecek kasimpasadan 3 yiyecek. 10 kisi Alanyaya 1 tane sut atacak sonra geleceksiniz Bulent yada Okani savunacsksiniz iyi sinyaller var diye.Adam gibi yazmacaksan beni alintilama bu sefer kufur etmekle kalmam senelerdir bu forumdayim senin ve senin zihniyetindeki adamlar yuzunden hep cezalar aldim ama Alllahtan adminler Adaletli sizin gibi degil.Yunus Abi filansanda beni alintilayip sinirlerimi zortlatma.Elin ispanyoluna sabreden adamlar sirf yerli ve Galatasaray efssnesi olan Bulent gibi Adamlara sabredemiyor sorun tam olarak bu yoksa Torentin takima bisey veremeyecegini sizde biliyonuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt