- 2 Temmuz 2011
- 137.538
- 58.583
- 5.488
Galatasaray taraftarı sokaga dökülsün
insallah uefada 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fazla uzatmaya bir neden görmüyorum, avrupa ligi eskisine göre büyük bir prestij kayıbına uğradı, bu bir factum.Bak hele bak bak avrupa liginin ikinci liginde diye ne kücümsüyorsun olayi. Avrupa'nin disli bir organizasyonunda en zorlu gruptan namaglup lider cikti bu takim? Avrupa cogu takimin umrunda da degilmis ayrica aynen öyle kardesim. Sal beni artik cok bos muhabbetin var
Hâlâ devam ediyorsun ezik muhabbetineAvrupada namalup çıktık bu takim enkaz değil olayı evet boş bir muhabbet
Avrupa Liginde bu sene dagitilan prim daha önce ne Uefa Kupasinda ne de önceki Avrupa Ligi organizasyonlarinda dagitildi? Bizim gibi kulüpler icin oldukca önemli bir gelir kaynagi oldugu ortada. Bu sene gelen Avrupa basarisi belki de sana gelecek sezonun bütcesini ayarlayacak. Neden böyle konusuyorsun anlamakta zorluk cekiyorum.fazla uzatmaya bir neden görmüyorum, avrupa ligi eskisine göre büyük bir prestij kayıbına uğradı, bu bir factum.
onu seneye düşünüyoruzbu takım seneye nasıl düzelecek yav :/
onu seneye düşünüyoruz
hanginizin var böyle şanlı tarihiAvrupa Liginin ikinci liginde final oynamayı ve kupayı almayı başaran futbol tarihimizde sadece bir adet Türk takımı olduğunu hatırlatmakta beis görmeyelim. Tabii ikinci lig olduğu için şanlı tarihleri ve sayısız kupalarıyla Türk takımları sallamamış olabilirler.
Ankaraspor lider olmus iste bosver dankdik uefa kupasini ankaraspor beeeeehanginizin var böyle şanlı tarihi
kim oynadı yarı finali
para yok bulamadılar bulsalar gedson gelirdi bedava 3 adam aldılar işte.Şaka maka transferi kapattık ha.