Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ankaraspor örneği çok da abes değil aslında. o sezon gruptan lider çıkıp 2 puan farkla ligte kalabilmişler. avrupada lider çıkmak iyi bir takım olduğumuz anlamına gelmiyor.

avrupa maçlarına baktığımızda da rakipleri eze eze yenmiş olsak takım hakkında umutlu konuşabilirdik ama klasik anadolu takımlarının yıllarca bize oynadığı tarzda oyunlarla şans golleriyle lider çıktık.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

...

Sıkıntılı.

5083.jpg

2 takim calistirdi digerinden kovuldu.Onune gelenden fark yemis bizdede aynisini yapiyor.4 gol ve ustune bir suru pozisyon yedigin macta olumlu sinyaller vermis way be.Sirf Ftnin arkasindan bu adam geldi diye savunuyoz yoksa sizide biliyoruz.Ayni performansi Bulent yada Okan verse itin bi tarafina sokardiniz biraz gercekci olun laga luga yapmayin bana.iyi sinyaller vermiste zartmis zurtmus .Takimin basinda Okan yada bulent olacak.ilk macinda 4 yiyecek bi ton pozisyon verecek kasimpasadan 3 yiyecek. 10 kisi Alanyaya 1 tane sut atacak sonra geleceksiniz Bulent yada Okani savunacsksiniz iyi sinyaller var diye.Adam gibi yazmacaksan beni alintilama bu sefer kufur etmekle kalmam senelerdir bu forumdayim senin ve senin zihniyetindeki adamlar yuzunden hep cezalar aldim ama Alllahtan adminler Adaletli sizin gibi degil.Yunus Abi filansanda beni alintilayip sinirlerimi zortlatma.Elin ispanyoluna sabreden adamlar sirf yerli ve Galatasaray efssnesi olan Bulent gibi Adamlara sabredemiyor sorun tam olarak bu yoksa Torentin takima bisey veremeyecegini sizde biliyonuz.
laflara bak genellemlerinle seviyeni belli etmişsin
beylik beylik konşmalar zaten algındaki kalkan organ belli oluyor
bülent ve okan'ı top hakimiyeti yüksek takımlarda uygun olmadığı için istemiyorum evet ama okan gelse 4 maçta yangın yapıp adamcılık yapıcak kadar dönek gsli degilim. adam yalamaktan çok gönül verdigim kurumun bu kadar ucuzca yorumların etkilemsine ve piyonların elinde oyuncak olmasına laf atıyorum. çok beni merak ediyorsan tanımanı öneririm sınırlı algındaki şablonlara koyman beni gücendirdi.
Ben Alanya maçına laf attım mı? beni de tatmin etmedi ve sinirden çıldırdım. ama 1 puan iyi deidm sadce. sen geçen sene terim'in o staddaki oyun şablonunu hatırlıyor musun yigidim bu kadar terim merim şapşuğ yapıyorsun ?
senin adamlıgın sol eline bakar ben adam degilim olmak da istemem ataerkil şablonlarda o yüzden kahve akrdaşın gibi bana konuşma yerli ve milli ve 'adam' kardeş

ayrıca benim istedigim adam çağdaş atan'dı çok merak ediyorsun yani biraz yanıldın pek kabul etcek bir kasa gibi durmuyorun ama ahını almıyım şimdi

psg den realden 5 yerken avrupa da galatasaray böyle oynamaz bu şekilde olmamalı diyordunuz şimdi avrupa liginin en zor gruplarından birinden namağlup çıktık buna da takımlar sallamadığı için diyorsunuz o zaman bu mantıkla gayette 5-6 yer psg den realden bu takım bazılarının sallamasıyla şansla bir şeyler yapabiliyor ise 5-6 yediğimize niye laf ediyordunuz. Avrupa da ki başarılı sonuç şans ve takımların sallamaması değil dümdüz iyi bir başarıdır.

Eğer bu açıklama doğruysa derhal şutlanmalı bu adam. Takımın en değerli oyuncularından birini böyle konuşarak değersizleştiremez kimse, rakipler çöplerini bile övüp devamlı piyasa yaptırtma derdindeyken bizdeki tavır bu olamaz. Yarın öbür gün Kerem söylemi gelirse nolucak?

Herkesin defoları vardır ama ekonomik olarak sıkıntılı bir dönemdeyken bunu medyaya servis etmek saçmalık

Ben hoca olsam halili 8 numaraya çekerdim. Topu tutar, çalım atar, dikine yardırır, pas verir.
Şunu taylan ve berkandan bekleyeceğine halilden beklemek daha mantıklı.

Eğer bu açıklama doğruysa derhal şutlanmalı bu adam. Takımın en değerli oyuncularından birini böyle konuşarak değersizleştiremez kimse, rakipler çöplerini bile övüp devamlı piyasa yaptırtma derdindeyken bizdeki tavır bu olamaz. Yarın öbür gün Kerem söylemi gelirse nolucak?

Herkesin defoları vardır ama ekonomik olarak sıkıntılı bir dönemdeyken bunu medyaya servis etmek saçmalık

emre kaplan dediyse inanırım aqbi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt