Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lazio maçında attığımız gol neydi? o maç berabere bitse grupta 2. oluyorsun

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
evet aynen inanilmaz sansli bir sekilde bu sezon 15 gol yiyen marsilya da tek macta 4 gol attik gittik fransa da yenilmedik gittik buz gibi moskova deplasmaninda sans ile 3 puan kaptik geldik gittik roma da yenilmedik cok sansliydik orda da sans hep bizim yaninimizdaydi cok sansliyiz abi ya vallah gram taktik yok hep sans

ankaraspor örneği çok da abes değil aslında. o sezon gruptan lider çıkıp 2 puan farkla ligte kalabilmişler. avrupada lider çıkmak iyi bir takım olduğumuz anlamına gelmiyor.

avrupa maçlarına baktığımızda da rakipleri eze eze yenmiş olsak takım hakkında umutlu konuşabilirdik ama klasik anadolu takımlarının yıllarca bize oynadığı tarzda oyunlarla şans golleriyle lider çıktık.

Olm ne anlatıyonuz lan :asd:
Sidik yarıştırmayı bırakın bence

evet aynen inanilmaz sansli bir sekilde bu sezon 15 gol yiyen marsilya da tek macta 4 gol attik gittik fransa da yenilmedik gittik buz gibi moskova deplasmaninda sans ile 3 puan kaptik geldik gittik roma da yenilmedik cok sansliydik orda da sans hep bizim yaninimizdaydi cok sansliyiz abi ya vallah gram taktik yok hep sans
Yenince şans yenilince hoca daha yeni mı anladın ?

Anlamak istemeyene anlatamazsın boş yere sinirlenmene değmez..

Alkışlıyorum ya şans şans sans👏👏👏

kolpalamayı bırakalım

Eğer bu açıklama doğruysa derhal şutlanmalı bu adam. Takımın en değerli oyuncularından birini böyle konuşarak değersizleştiremez kimse, rakipler çöplerini bile övüp devamlı piyasa yaptırtma derdindeyken bizdeki tavır bu olamaz. Yarın öbür gün Kerem söylemi gelirse nolucak?

Herkesin defoları vardır ama ekonomik olarak sıkıntılı bir dönemdeyken bunu medyaya servis etmek saçmalık

Kerem çok degerli oyuncu dedi ya basin toplantisinda rtsh. Eksiklerini de net bir sekilde görmüş ve açıkladı bunları da. Bu haberin dogru oldugunu pek sanmıyorum. Dogru da olsa medyaya kendisinin servis ettigini dusunmuyosundur herhalde.

Cok sansliyiz abiler Infantino o gün o dügmeye basmasa 12 puan ile en az gol yiyen 3 takim arasinda da olmazdik kismet öyleymis sans bizim yanimizdaymis sans kelebegi totomuza konmus sans abi hep cok sansliyiz
Hatta telefon müziği Şereftir Seni Sevmekmiş öyle diyolar :D

Tatli cadi samantha ismail cipe sozlesmesi icin savciliga verilmelidir

ben avrupada kötü oynadık demedim. takımın genel olarak kötü olduğunu bahsettim. avrupada kendimizi bilerek oynadık. topu rakibe verip daha çok kontralarla pozisyon bulmaya çalıştık ve bunda da başarılı olduk. maç sonlarında da terim iyi çalıştırmış takımı diyerek burada da yazdım. ama şansın da bizim yanımızda olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu. rakiplerin de kaçırdığı dünya kadar pozisyon var.

gruptan lider çıktık diye övünülecek bir takım yok ortada. benim belirtmek istediğim o. gelene geçene 3-4 fark atarsın, oyunu domine edersin lider çıkarsın. sonra dersin ki bu takım lider çıktı. zaten öyle olmuş olsa ligte bu durumda olmazdık. ligteki tablo her şeyi özetliyor.

Eğer bu açıklama doğruysa derhal şutlanmalı bu adam. Takımın en değerli oyuncularından birini böyle konuşarak değersizleştiremez kimse, rakipler çöplerini bile övüp devamlı piyasa yaptırtma derdindeyken bizdeki tavır bu olamaz. Yarın öbür gün Kerem söylemi gelirse nolucak?

Herkesin defoları vardır ama ekonomik olarak sıkıntılı bir dönemdeyken bunu medyaya servis etmek saçmalık

yav abi değersizleştirmesini geçtim beş kuruş para yok stoper isteyecek lüksü nereden buluyo bu adam yalan haberdir diye dua ediyorum

Golü kaleci hatasıyla attık diye kendi takımının galibiyetini değersizleştiren GS taraftarı...Allah size akıl fikir versin. Sırf enkaz muhabbeti yapabilmek için kıvranıyorsunuz böyle. Zira sizde ligdeki ve EL'deki oyunun farkını açıklayabilecek kapasite yok , işinize geldiği gibi eğip büküyorsunuz gerçekleri. Komik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt