Deniz Akın
Aslan Üye
- 17 Şubat 2021
- 8.756
- 6.454
- 673
Gsye orta saha önerim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
semih kaya ön liber oynar
FT'nin kurduğu kadroda iyi bir 6 numara eksikliği vardı. O transferi yapsaydı ne kendi kovulurdu ne takım bu durumda olurdu. Aylarca şunun eksikliğinden bütün takımın oyunu etkilendi ve düştü. Ne Berkan ne Cica bugünkü gibi oynuyordu ilk geldikleri aylarda. Bu adamların yetenekleri çalınmadı. Sizin değersizleştirmeye çalıştırdığınız gibi bir takım yok ortada. Kritik mevkisi eksik , kalesinde amatör kaleci olan , psikolojisi git gide bozulan bir takım vardı ki bunlar FT'nin hatasıdır.Burda fatih terimi savunanları hayretler içierisinde izliyorum. Abi kurduğu kadroyu göremiyor musunuz ! Taylan berkan orta sahasını yeterli gören bi adam benim gözümde ihanet içerisindedir. Berkana 4m € barış alpere 2m € cicaldauya 6.5 m € veren adam Galatasaray’ı düşünmüyordur abi bunun izahı olmaz, olamaz. Herşeyi geçtim futbolu bırakan ardayı başımıza bela eden birine (geçmişte başarısı ne olursa olsun) benim saygım biter. İsmaile sözleşme veren bi adama saygım biter. Takımı taylan alpaslan aytaç gibi yedekliği bile tartışılacak adamları dolduran adama saygım biter. 3 senedir bi oyun planı bi kadro oturtamamış bi adama saygı duyulmaz. Saymakla bitmez yanlışları. Özetle Galatasaray’ın bu durumda olmasının en büyük nedeni fatih terimdir.
Anadolu kulüplerine yağmurlu havada su verilmemesi gerek.Eger yerine oyuncu gelmiyorsa Babel'in gitmesine luzum yok. 5 ay sonra zaten sozlesmesi bitiyor, hem sol kanat hem forvette is yapabilir sonucta kume dusmeme mucadelesi veriyoruz. Konyaspor'da haberlere gore maasini odemek istemiyormus, o zaman ben ne anladim gitmesinden? Tapusuyla alacaklarsa , yani maasindan tamamiyla kurtulacak olsak anlarim.
Yorumlarini okuyorum senin nasil bir zihniyette bi adam oldugunu biliyorum laga luga yapma Cagdasmis.Isinize gelmeeyince millete hakeret edersiniz birisi sert yaptimida semt abisi degilim cart curt ayaklarina giriyorsunuz.Karsindaki adamla saygili bir bicimde konus ozaman.Yok anlatsamda anlamassin yok yok mahallesi abisi gibi sacma sapan argumanlarla gelme bana.Sen bana saygili ol ben de sana saygili olayim.laflara bak genellemlerinle seviyeni belli etmişsin
beylik beylik konşmalar zaten algındaki kalkan organ belli oluyor
bülent ve okan'ı top hakimiyeti yüksek takımlarda uygun olmadığı için istemiyorum evet ama okan gelse 4 maçta yangın yapıp adamcılık yapıcak kadar dönek gsli degilim. adam yalamaktan çok gönül verdigim kurumun bu kadar ucuzca yorumların etkilemsine ve piyonların elinde oyuncak olmasına laf atıyorum. çok beni merak ediyorsan tanımanı öneririm sınırlı algındaki şablonlara koyman beni gücendirdi.
Ben Alanya maçına laf attım mı? beni de tatmin etmedi ve sinirden çıldırdım. ama 1 puan iyi deidm sadce. sen geçen sene terim'in o staddaki oyun şablonunu hatırlıyor musun yigidim bu kadar terim merim şapşuğ yapıyorsun ?
senin adamlıgın sol eline bakar ben adam degilim olmak da istemem ataerkil şablonlarda o yüzden kahve akrdaşın gibi bana konuşma yerli ve milli ve 'adam' kardeş
ayrıca benim istedigim adam çağdaş atan'dı çok merak ediyorsun yani biraz yanıldın pek kabul etcek bir kasa gibi durmuyorun ama ahını almıyım şimdi
sana tonlar arguman tonla önermene soruyla geldim ve sana kendi basic fikirlerimi de sundum ama bilgiden çok fikrin olduğu ve ezberlerden dışarı çıkamadığın için kitlenmen şaşırtmadı.Yorumlarini okuyorum senin nasil bir zihniyette bi adam oldugunu biliyorum laga luga yapma Cagdasmis.Isinize gelmeeyince millete hakeret edersiniz birisi sert yaptimida semt abisi degilim cart curt ayaklarina giriyorsunuz.Karsindaki adamla saygili bir bicimde konus ozaman.Yok anlatsamda anlamassin yok yok mahallesi abisi gibi sacma sapan argumanlarla gelme bana.Sen bana saygili ol ben de sana saygili olayim.
Burada bunu diyen biri çıkabilir.Biri var son şampiyon olduğumuzda Rizespor maçında hakemin yardımıyla Fatih Terim şampiyon oldu dedilerBirazdan uefa kupasini fetonun dualariyla aldik diyen cikmaz umarim
Bilgim yok fikriimde yok Torrent yerine Galatasaray Efsanesi Bulent gelebilirdi ama ciksrtirdi ama cikartamazdi.Torrenti getirdiler Bulentten cok bi farki yok Ne guzel demissin bulent kontra oynatiyo Pas futbolu yerine kontra atak futbolu izlerim daha iyi.Sen senelerdir show yapiyorsun sana kimse bisey demiyo.sana tonlar arguman tonla önermene soruyla geldim ve sana kendi basic fikirlerimi de sundum ama bilgiden çok fikrin olduğu ve ezberlerden dışarı çıkamadığın için kitlenmen şaşırtmadı.
mağdur showu yapme kendi söylemlerini sorgula biraz da hadi işine kardeşim
Bilgim yok fikriimde yok Torrent yerine Galatasaray Efsanesi Bulent gelebilirdi ama ciksrtirdi ama cikartamazdi.Torrenti getirdiler Bulentten cok bi farki yok Ne guzel demissin bulent kontra oynatiyo Pas futbolu yerine kontra atak futbolu izlerim daha iyi.Sen senelerdir show yapiyorsun sana kimse bisey demiyo.
Lazioda attigimiz gole sans demid ama direkte patlayan topa deginmemis bile .Islerine gelince sans oluyo.13 tane net pozisyona girip penaltilar ile elendigimiz denizli maci sanssizli olmuyor ama Avrupa maclari sans oluyor.evet aynen inanilmaz sansli bir sekilde bu sezon 15 gol yiyen marsilya da tek macta 4 gol attik gittik fransa da yenilmedik gittik buz gibi moskova deplasmaninda sans ile 3 puan kaptik geldik gittik roma da yenilmedik cok sansliydik orda da sans hep bizim yaninimizdaydi cok sansliyiz abi ya vallah gram taktik yok hep sans
Isin gucun millete laf sokmak .Herseyi ben biliyorum havasindasin dayi.Daha oncede satasmistin bana sonra gene baskalarina sarmaya basladin.Ekli dosyayı görüntüle 150816
birader sen malkaçoglu mu oldun ben hep konudan atılıyorum, ceza alıyorum, küfür laf yiyorum biraz takibin filtreli olmuş sanırım hayırlı günler dilerim