- 26 Kasım 2012
- 185.577
- 258.171
- 5.998
g.antep çeyrek finalde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
.Mesajlar neden siliniyor ne oluyor
00.00 da sanırım.Transfer dönemi ne zaman bitiyor?
Fenerlilerden hic bir farklari yok adamlarin utanmasalar oyle diyecekler zatenBirazdan uefa kupasini fetonun dualariyla aldik diyen cikmaz umarim
Bir operasyon söz konusu olabilir safları bırakmayalımMesajlar neden siliniyor ne oluyor
00.00 da sanırım.
Konya’dan kimseyi vermeyiz Çiğdem
Torrrent dayi giderse onumuz acikBugün bu konu kapanmadan önce son mesaj yazayım buraya. Galatasaray bu, küllerinden yeniden doğacaktır.
Çalalım bunu.![]()
Amir Hadziahmetovic - Spielerprofil 25/26
Amir Hadziahmetovic, 29, aus Bosnien-Herzegowina ➤ Hull City, seit 2025 ➤ Defensives Mittelfeld ➤ Marktwert: 4,20 Mio. € ➤ * 08.03.1997 in Nexø, Dänemarkwww.transfermarkt.de
Vuaaaa biatçı Maykıl he@Umut Şimşek @Mikail Çöloğlu @Mustafa Alp Motz @Murat Ünsal
Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)
Takımda disiplin yok kardeşim. 2.penaltı pozisyonunda ayyuka çıktı.Sinan kimdir de diagnenin elinden topu alıyor.bu takımın idarecesi ne iş yapar.bu sezon defalarca buna benzer anlar yaşandı.Fatih terimden herkes korkar kalıbı geçmişte kalmış oyuncular istediği at koşturuyor maçlarda Bir de...www.gscimbom.com
Torrente bak ortasaha istememis Bana Omarin lisansini cikarin yeter demis.Hayatimda bu kadsr sevimsiz bir Gatasaray Td gormedim.Hayatimda hic bir Galatasaray Tdsinden nefret etmedim bu adamdan nefret ettigim kadar .