Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Torrente bak ortasaha istememis Bana Omarin lisansini cikarin yeter demis.Hayatimda bu kadsr sevimsiz bir Gatasaray Td gormedim.Hayatimda hic bir Galatasaray Tdsinden nefret etmedim bu adamdan nefret ettigim kadar .
Ya sence bu gerçek olabilir mi? Yokluktan Alpaslan'ı hatta Van Aanholt'u deneyen adam neden orta saha istemesin.Türk olmadığı için medya, bütün transfer başarısızlıklarını bu adamın üstüne atıyor.Güya Gedson'u da istememiş, hazır birini istemiş diyorlardı.Böyle diyen biri Omar'a lisans çıkarttırır mı.:/

Torrent hocamıza olan tavrına YAKİSMADİ diyorum 😃

Ft gittiginden beri hep mutlu o ablamiz

Sana ne oluyor kardeşim ?
Çatmadığın bir Allah'ın kulu kalmadı, sıra bana mı geldi ? Ben FT gittikten sonra kendi sayfasına girip yazmayan nadir insanlardan biriyim. Gitmesini istedim. Geleni de eleştiriyorum yetersiz diye, Burak'a siz canım cicim başkan diye derken ft döneminden beri giydiriyorum, sen hayırdır yani ?

Fatih Hoca ile yolların ayrılma sebebinin transfer talepleri olduğunu zannediyorum. Hoca muhtemelen yine yüksek perdeden konuşarak, istediği futbolcuları sıralamıştır; Dennis Man filan konuşuluyordu, kim bilir kaç kişilik bir liste verdi? Selçuk' un Hocadan naklen ''Çalışarak gelişemiyorsak, değişerek gelişiriz'' lafından sonrası çok sürmedi zaten. Bir 25 milyon daha, hatta 5-10 milyon bile harcamaya imkan olmadığı herkesçe bilinen bir şeydi...

Ancak n'olursa olsun, Erick den başka bir orta saha oyuncusu daha alınmamasını anlayamıyorum; Omar' a lisans çıkarmak nedir yahu?..Kiralık olur, iş yapacak pre-veteran olur, düşük profilli, gelişme potansiyeli olan genç biri olur. Olur da olurdu yani. Son bir umut, şu saatlere kadar bekledim, yalan yok...

Çatmadığın bir Allah'ın kulu kalmadı, sıra bana mı geldi ? Ben FT gittikten sonra kendi sayfasına girip yazmayan nadir insanlardan biriyim. Gitmesini istedim. Geleni de eleştiriyorum yetersiz diye, Burak'a siz canım cicim başkan diye derken ft döneminden beri giydiriyorum, sen hayırdır yani ?
Lütfen sakin ol

Senide biliyoruz Ablacigim senide yazdik kenara

Babel’i hemen verin

Ondan sonra Ebimbe’ye ozel ucak ayarlayin hemen gelsin

Bu saatten sonra ebimbeyi oradan getirmek 5 saat sürer. O sebeple ebimbe'nin kim olduğunu bilmedikleri için istanbuldan bir saatçi çevirip ebimbe aha bu diye sahte belge düzenlememiz tek çözüm

Ya sence bu gerçek olabilir mi? Yokluktan Alpaslan'ı hatta Van Aanholt'u deneyen adam neden orta saha istemesin.Türk olmadığı için medya, bütün transfer başarısızlıklarını bu adamın üstüne atıyor.Güya Gedson'u da istememiş, hazır birini istemiş diyorlardı.Böyle diyen biri Omar'a lisans çıkarttırır mı.:/

Torrent hocamıza olan tavrına YAKİSMADİ diyorum 😃
Bende Torent gibi bi dayiyi Galatasarayimiza yakistiramiyorum.geldiginden beri 77 tane pozsiyon verdik girdigimiz pozisyon sayisi bir elin parmagini gecmez biraz objektif bakmak lazim .

Nereye yazarsan yaz, benimle muhatap olma. Ben sana en son geçen sene yazdım bunu bir maç içinde ve o gün bugündür seninle herhangi bir diyolağa girmiyorum. Sen de girmezsen sevinirim.
Ft dusmanlarida beninde dusmanimdir bu saatten sonra biatci degildim ama.bu saatten sonra biatciyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt