Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 gün önce etli ekmek yediğini söylemişti. Benim de canım çekti gittim kartalda konya pidecisi var orda bir yumurtalı bıçak arası yedim. Yumurtalı olur mu aaoumoum diyip salladı bana. Ordan bi bozuktuk. Sonra malum şahıs like botunu görüşmeye aldım. Ahlaksız bir takım sohbetler sonrası ünsal like botuna da biraz soktu çıkardı. ben de kardeşi kardeşe kırdırdım diyecekken iti ite kırdırdım yazınca aramız iyice gerildi. Şimdi sadece likelaşıyoruz.
Ünsal Dar, Var ve Vardar'ın 3ünden 2si aynı ortama girerse o ortamdan uzaklaşmak gerekiyor.

Bıçakarası güzeldir afiyet olsun, yılların kuşbaşılı pidesini bıçakarası yaptınız falan desen iyice bozulurdu bu arada muhtemelen.

Ünsal Dar, Var ve Vardar'ın 3ünden 2si aynı ortama girerse o ortamdan uzaklaşmak gerekiyor.

Bıçakarası güzeldir afiyet olsun, yılların kuşbaşılı pidesini bıçakarası yaptınız falan desen iyice bozulurdu bu arada muhtemelen.
Değişik ortam. Güzel güzel konuşuyoruz 2 dk sonra sok çıkarlı küfür kavga.

Bu arada evet ben yıllardır kuşkaş yerim neden bıçak arası demişler hakkaten şu an ayıktırdın beni.

Değişik ortam. Güzel güzel konuşuyoruz 2 dk sonra sok çıkarlı küfür kavga.

Bu arada evet ben yıllardır kuşkaş yerim neden bıçak arası demişler hakkaten şu an ayıktırdın beni.
Geçenlerde Kolpa'yı da almışlar yanlarına, geldiler dediler abi bize yol göster falan diye dedim hadi yardımcı olalım falan. 2 gün geçti bir baktım birisi 1 ay ceza yemiş diğeri kendini banlattırmış. Sizin gibi köklü örgütün ben deyip Konyalıya sövüp uzaklaştım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt