- 26 Ocak 2021
- 41.243
- 40.477
- 3.078
E resurrection yok burada o 4.su mu o zaman yada original sin in devam adı mı3 tane var
-Baba Dexter
-Dexter devam
-Dexter:Original Sin

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
E resurrection yok burada o 4.su mu o zaman yada original sin in devam adı mı3 tane var
-Baba Dexter
-Dexter devam
-Dexter:Original Sin

Hiç paraya gerek yok bu işi takasla çözelim 2 tarafında işi çözülsün. Giovenni Simone ile kafa kafaya takas yada Nelsson+ para karşılığı Raspadori gibi bir şey işimize gelir sanki. Napoli'de bu oyunculara pek şans vermiyor sanki.psg parasından bandırın bakalım biraz .
gitmesini aslında istemiyorum ama işte bütçe / takas vs her neyse yapabilirler.Hiç paraya gerek yok bu işi takasla çözelim 2 tarafında işi çözülsün. Giovenni Simone ile kafa kafaya takas yada Nelsson+ para karşılığı Raspadori gibi bir şey işimize gelir sanki. Napoli'de bu oyunculara pek şans vermiyor sanki.
Nelsson + Barış verip kafa kafaya osiyi alsak iyi olmaz mı kurbaga man dostumgitmesini aslında istemiyorum ama işte bütçe / takas vs her neyse yapabilirler.
bizimkiler nelsson + 5 yıl x 7M osimhen teklif eder allahbilir.
12 + 3 bonusa okayimAlalım 15M
BAY EPL yapsın yav - bende city sempatizanlığımdan kurtulayım.Nelsson + Barış verip kafa kafaya osiyi alsak iyi olmaz mı kurbaga man dostum
Bay nottigham yapsa nottingham sempatizanimi olucan rtaşBAY EPL yapsın yav - bende city sempatizanlığımdan kurtulayım.
Üstüne yunusu bile veririm. Hangi yerli oyuncu olursa olsun max 3 sene sonunda çöpe dönüşüyor superligdeNelsson + Barış verip kafa kafaya osiyi alsak iyi olmaz mı kurbaga man dostum
muhtemelen - orda sevdiğim futbolcu nerdeyse o takıma bakıyorum hepBay nottigham yapsa nottingham sempatizanimi olucan rtaş
İlk 11'de oynamayan 1 stopere o parayı vereceklerini sanmıyorum. 8+2 falan verirler 10'dan yukarı çıkmazlar bence. O yüzden bu işi takasla çözmek daha işimize gelir. Raspadroi= Nelsson+ para yada Giovenni Simoene ile kafa kafaya takas gibi.12 + 3 bonusa okayim
İlk 11'de oynamayan 1 stopere o parayı vereceklerini sanmıyorum. 8+2 falan verirler 10'dan yukarı çıkmazlar bence. O yüzden bu işi takasla çözmek daha işimize gelir. Raspadroi= Nelsson+ para yada Giovenni Simoene ile kafa kafaya takas gibi.
Valla barıs aston a arsenal e gitse vs bakarım maçlarinada westham, forest vs olursa izlemem big six ten biriyle oynamiyorsa onlar yavmuhtemelen - orda sevdiğim futbolcu nerdeyse o takıma bakıyorum hep
tüm ligde agüerodan sonra öyle biri yok - o yüzden cityde kalakaldık.
Henry de arsenal izelrdim hep mesela.