Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tablodaki salaklığa bak. Zaten Fb ya da BJK burdaki büyük maçları yense biz yenilsek bizim rakipler 80 puan onların rakipler 70 küsür olacak. Biz 24.olucaz.

Ne saçma sapan bir tablo bu yav.

Tottenham bizi yense lig birincisi mesela shshshshshshs

kanka o nasıl hesap ya hiç puan almamış olsak bile rakiplerimiz 80 puanı zor buluyor . Sen fener ve bjk ile aramızda 15 puan fark var falan mı zannediyorsun anlamadım.

Fenerbahçe'nin büyüklüğünü kanıtlamak için g.tten uydurma tablolara bir yenisi eklenmiş.

Sevilla ve Chelsea'nin 2008 yılındaki piyasa değerleri ve Avrupa'da topladıkları toplam puanları da hesaplasınlar ben tatmin olmadım.

Tmarkt'ta yazana göre Jacobs'un sözleşmesi şarta bağlı zorunlu satın almaymış. Şartı bilenler var mı?

Elbette bizim öncelikli hedefimiz yerel lig değil fakat hem geçen sezon hem bu sezon çok dar kadrolar ile yola devam ediyoruz.

Bir de bu yıl üstüne önemli oyuncularımızı uzun dönem sakatlıktan kaybetmeye başladık.

Geçen sene Prag yenilgisi hayırlı olmuştu. O dar kadronun hem Avrupa hem ligi götürmesi imkansızdı zaten sonrasında ligi seriye bağlayıp şampiyon olduk.

Yine aynı durumdayız hatta daha beter. Bu sene lig daha önemli hem 5. yıldız durumu var hem de şampiyon direkt CL'ye gidecek.

Yeni bir yönetim ve nispeten önceki yıllara göre güçlü finansal durum ile yazın iyi bir kadro kurulabilir. Şampiyon olsak bile bu Sportif A.Ş'deki çapsızları göndermemiz lazım.

Yoksa biz daha çok Avrupa hedeflerinden sapıp anamızın liginde şampiyonluk mücadelesi veririz.

Jakobs'un yerine İbrahim, Kerem Demirbay'ın yerine de kulübeye Abdullah geçebilir bu saatten sonra.

İnşallah Toreiranın veya Osimhen'in yerine Maruf oynamak zorunda kalmaz.

Çünkü paniğe gerek yok, herşey planladığı gibi gidiyor açıklaması gelir yönetim ve basız sözcüleri Okan Hoca'dan.

sportif direktör ancak bir gözlemci düzeni belirlenecekse verimli olur. atıyorum shaktar donetks gibi takımı full brezilyalılar ile dolduracaksak "brezilya" yı iyi tanıyan orda yaşıyan biri olabilir.

Fenerbahçe'nin büyüklüğünü kanıtlamak için g.tten uydurma tablolara bir yenisi eklenmiş.

Sevilla ve Chelsea'nin 2008 yılındaki piyasa değerleri ve Avrupa'da topladıkları toplam puanları da hesaplasınlar ben tatmin olmadım.

Allah iyiliğini versin. Şu konuya eklenebilir bak bu: Fenerbahçe kırmak üzereyken tanımlanan rekorlar listesi:

Osimhenin su haline napoli 40 milyon teklif aliyorsa aninda satsin kimse vermez o paralari hele ki turkiyedeki donemini izleyen kesinlikle vermez

Sezon sonu hersey belli olur ama karakter olarak
10 numara adam alana hayirli olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt