- 5 Şubat 2013
- 15.475
- 2.675
- 1.828
keske iteleseler ligin en iyi kalecisiEyüp’te finansal durumlar kötüye gidiyor maalesef bize itelemeye çalışıyorlar. Yoksa Ahmed’i de bırakmazlardı. Bu röportaj falan bu yüzden.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
keske iteleseler ligin en iyi kalecisiEyüp’te finansal durumlar kötüye gidiyor maalesef bize itelemeye çalışıyorlar. Yoksa Ahmed’i de bırakmazlardı. Bu röportaj falan bu yüzden.
O tabloya inanmışsın ve paylaşmışsın. Altına da böyle rezalet mi olur yazmışsın. Şimdi de R yapıyorsun.üstüme gelmeyin abi ben mi yaptim tabloyu
Tablodaki salaklığa bak. Zaten Fb ya da BJK burdaki büyük maçları yense biz yenilsek bizim rakipler 80 puan onların rakipler 70 küsür olacak. Biz 24.olucaz.
Ne saçma sapan bir tablo bu yav.
Tottenham bizi yense lig birincisi mesela shshshshshshs
Böyle itelemeye can kurban. Bunun yanında Walkers, Maestro ve Arias'ı da iteleseler keşke. Bizimkiler iteleme harici adam alamaz zaten.keske iteleseler ligin en iyi kalecisi
Fenerbahçe'nin büyüklüğünü kanıtlamak için g.tten uydurma tablolara bir yenisi eklenmiş.
Sevilla ve Chelsea'nin 2008 yılındaki piyasa değerleri ve Avrupa'da topladıkları toplam puanları da hesaplasınlar ben tatmin olmadım.
Buraya taşıyıp paylaşan sensin.üstüme gelmeyin abi ben mi yaptim tabloyu
Malmö maçının son bölümünden sonra ümidi kestim ben ajaxı yenersek sürpriz olurBu arada gayet kolay bir Avrupa fikstürü vardı ve sıçtık, bunun yüzünden 2 maç daha oynayacağız bu da yalan değil.
Berkan ve Jelerttraoreyi kim tutacak o halde