- 31 Ağustos 2021
- 69.898
- 50.015
- 3.758
sabahtan beri görüyorum neyin kısaltması diye kafa yordum.İngilizce konuşmayı bilmiyor sanırım bu URFAYİAD ekibi.
Başka açıklaması yok.
harf harf değil kelime olarak bakınca jeton düştü.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sabahtan beri görüyorum neyin kısaltması diye kafa yordum.İngilizce konuşmayı bilmiyor sanırım bu URFAYİAD ekibi.
Başka açıklaması yok.
Zeki Çelik gelsin. Daha iyisini alamaz bunlar.
sabahtan beri görüyorum neyin kısaltması diye kafa yordum.
harf harf değil kelime olarak bakınca jeton düştü.
Adamlar ranieriyle çıkışa geçti 5-6 maçtır kaybetmiyorlar bile nasıl dussunlerRoma baktı küme düşecek zekiyi yolluyor
butun yol bu kadroya gidiyor
yapamazsın o kadar transfer takım çorba olur dengesi bozulur. Orta sahadaki adamları göndermeden yapılmamalı orta saha transferi kesinlikle3lu oynamayacaksak stoperi ne anlamı var ki, alakasız bir transfer olur su sartlarda. Sag bek yok oynamayacak bir stoper daha alacaksın.
Kutucuyu izlediniz mi bilmiyorum da cocugun oyun kurucu özelligi asla yok. Beklentiyi yanlış belirleyip bitirmeyelim cocugu.
Kutucu podolski gibi bir adam. İcerden dısardan kaleyi görünce vuran bir adam. 3luye donulurse ikinci forvet olarak cok iş yapar ama mertensin alternatifi asla olamaz.
4 lude forvet ya da barısın alternatifi olur.
ortasaha kuru kalabalık sadece torreira ve sara var gerisi su an ilk 10 daki hic bir takımda 11 oynayamaz.
Takımda iki kart cezalısı bir sakat olsa takımın ligde yenebilecegi takım kalmıyor.
Şu an herşey sarpa sarmak üzerine, bir yedek ortasaha, bir 10 numara ve bir de bek ya da 3lu devam edeceksek stoper gelmezse fark kapanır hatta terse açılır.