Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu susma kararının etkili olması, herhangi bir haberin çıkmamasını buna bağlamak istiyorum.

Fonseca verim almadan Mikautadze'yi alalım bence yav :D Fonseca'nın oyun sisteminde Mikautadze tarzı oyuncular hep iş yapabiliyo bence yav :D
galatasaray-komedi-caps-1-1.webp

Bu susma kararının etkili olması, herhangi bir haberin çıkmamasını buna bağlamak istiyorum.
Yahu iyi de konuşmamak için böyle bir karar alınması mı gerekiyormuş. Zaten konuşulmaması gerekmiyor mu. Ya da daha önce neden karar alınmamış? Saçma sapan işler.

Ya biz Abdurrahim başkana demediğimizi bırakmadık zamanında adamlar 3 kuruşu hesap yaparak hareket ediyorlardı Financial Fairplay sebebiyle. Bunlar para varken hamle yapamıyor. Olm siz daha kötü olmayı nasıl başardınız ya koskoca Galatasaray burası.

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Bu arada neden hep okan buruk yönetimi koruyormuş gibi bir hava hakim, bu geçen senede vardı. Sanki hiç bir dediği yapılmıyormuşta şapkadan tavşan çıkarılıyormuş gibi davranılıyor. Her sezon 4 5 tane transferin patlaması hep mi dursunun suçu da biz sürekli başkanı eleştiriyoruz ben de dahil, adam sol bek alıyor bir sezonda 2 tane daha almak zorunda kalıyor sağ bek alıyor takım yine sağ bek arıyor bu takımın hocası ne zaman oyuncu tutturacak acaba bilen var mı. Okan buruk acaba yönetimi korumak için değilde artık adam isteyecek yüzü kalmadığı için ön plana çıkarmıyor olabilir mi ne dersiniz?

Her hocanin konusacagi yer saha icidir, kendisi de en guzel orada konusuyor. 16 yasinin uzerindeki her insan bilir ki calistigin yerle alakali ne kadar kotu dusunursen dusun, basin onunde sallamazsin. Profesyonellik de bunu gerektirir zaten. "Bunlar bana dogru duzgun adam almadi, hepsinin ben..." diyemezsin.

Tam 1 senedir adama istedigi sag bek alinmadi, ya da alinamadi bu bir gercek. Her Jelert sorusuna "gelecegimiz icin bir transfer" diyor cunku onun istedigi profildeki adamlari bizimkiler ALAMADI. Aurier gibi bir adamdan zaten verim almasi beklenemezdi sakatligi yuzunden.

Sol beke Lionel Carole'den daha kotu 2. ligden Kohn diye bir topcu getirdiler, ki kendisi bizim takimda gordugum en zeka yoksunu sol bekti. Jacobs ise malum bir sakatlik problemi var.

Adam surekli eldeki en iyi kadroyu kullaniyor, bazen 3'lu bazen 4'lu oynamak zorunda kaliyor. Genellikle kazaniyor ama berabere kaldiginde Domenec Torrent'ten daha cok elestiriliyor. Bu futbol ortaminda birak teknik direktor olmayi, taraftar olmayi bile kafa kaldirmazken bir de yonetimdeki is bilmezlerle ugrasiyor.

Bu arada tutturdugu oyuncular: Icardi, Mertens, Kerem A, Yunus A, Gabriel Sara, Sacha Boey, BAY, Abdulkerim, Davinson, Torreira, kismen de olsa Osimhen. Elestiri yaparken biraz mantikli olalim.

Her hocanin konusacagi yer saha icidir, kendisi de en guzel orada konusuyor. 16 yasinin uzerindeki her insan bilir ki calistigin yerle alakali ne kadar kotu dusunursen dusun, basin onunde sallamazsin. Profesyonellik de bunu gerektirir zaten. "Bunlar bana dogru duzgun adam almadi, hepsinin ben..." diyemezsin.

Tam 1 senedir adama istedigi sag bek alinmadi, ya da alinamadi bu bir gercek. Her Jelert sorusuna "gelecegimiz icin bir transfer" diyor cunku onun istedigi profildeki adamlari bizimkiler ALAMADI. Aurier gibi bir adamdan zaten verim almasi beklenemezdi sakatligi yuzunden.

Sol beke Lionel Carole'den daha kotu 2. ligden Kohn diye bir topcu getirdiler, ki kendisi bizim takimda gordugum en zeka yoksunu sol bekti. Jacobs ise malum bir sakatlik problemi var.

Adam surekli eldeki en iyi kadroyu kullaniyor, bazen 3'lu bazen 4'lu oynamak zorunda kaliyor. Genellikle kazaniyor ama berabere kaldiginde Domenec Torrent'ten daha cok elestiriliyor. Bu futbol ortaminda birak teknik direktor olmayi, taraftar olmayi bile kafa kaldirmazken bir de yonetimdeki is bilmezlerle ugrasiyor.

Bu arada tutturdugu oyuncular: Icardi, Mertens, Kerem A, Yunus A, Gabriel Sara, Sacha Boey, BAY, Abdulkerim, Davinson, Torreira, kismen de olsa Osimhen. Elestiri yaparken biraz mantikli olalim.

Yani bu mantığa göre sara tutmamış olsaydı. "2. ligden Kohn diye bir topcu getirdiler" sınıfına mı girmiş olacaktı, tutanları okan'a tutmayanları yönetime bu şekilde mi ilerliyoruz hocam ?

Jelert fiziksel gücünü 1-2 kademe üste çekebilse baya iyi bek olur bu arada hala ümitliyim . Acilen 15 yaşında ergen fiziğinden kurtulması lazım ama gerekirse streoid falan bassın biraz kaslansın.
su cocugu iki mac ust uste 90 dakika gormedik ki .. belkide su fizikle bile is yapicak ama 9 milyon verdigimiz cocugu sadece son 10 dakika oyuna aliyor okan bey

Yani bu mantığa göre sara tutmamış olsaydı. "2. ligden Kohn diye bir topcu getirdiler" sınıfına mı girmiş olacaktı, tutanları okan'a tutmayanları yönetime bu şekilde mi ilerliyoruz hocam ?

Yorum dogru, ama Bundesliga 2 ile Championship arasinda fark oldugunu dusunuyorum. Bu arada Sara gercekten kaliteli bir futbolcu olmasaydi gercekten de oyle olacakti, 2. lig futbolcusu deyip gececektik. Bunlar ilk 11 degil de scout transferi, yani ilk 11 oynatacagin adamin arkasinda isimler olacaksa hic sozum yok bu arada, 5. ligden bile adam getirtilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt