Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Raşfırt yerine sulemana işine girişen fena olmaz yav. Herife 70 milyon bonservis istiyorlar almak istesen alamazsın 3 aylık kiralıkta taşınması zaten 1 ay mart geldi zaten.

Opsiyonlu kiralasak keşke.

Bari transfer yapmıyorlar yarın ki maç için topçulara sağlam prim açıklasınlar bari

Umarım böyle bir şey yapmışlardır

Eren Elmalı, Romulo, Maestro, Gökhan Sazdağ bu 4'lü ye ben artık tamamım.

giphy.gif

Sanki çok derli topluyuz, topu kaleye sokacak adam yok, Barış topa vururken ayağa çıkacak gibi, Osimhen bahtsız, Mertens yorgun, Yunus saman alevi gibi, bats futbolu bırakmış, Sallai 2.5 alıyor daha icraatını göremedik, Zaniolo hem fizikli alan kaplıyor, hem de bitirici, mentalinide Okan bir zaman düzeltsin.

Baba Zani bizdeyken bunu forvete almıştık tüm topları ezmişti. Bu öyle bir adam nerede oynatsan olurmuş gibi ama olmuyor

Kufredicem yazıp yazıp siliyorum. Koskoca Gsnin kaliteli bir tane muhabiri yok bak bir tane bile. Rezilliktir

Baba Zani bizdeyken bunu forvete almıştık tüm topları ezmişti. Bu öyle bir adam nerede oynatsan olurmuş gibi ama olmuyor
Rotasyonda Barış Mertens Yunus hatta Osimhen hepsini dinlendirebilecek profil, ve maliyet artısı var, şimdi yine birine olmadık paraları gömecekler, Zaniolo kısa zamanda bizde hiçte kötü bir tat bırakmadı bence, tek eksiği kondisyondu.

Kufredicem yazıp yazıp siliyorum. Koskoca Gsnin kaliteli bir tane muhabiri yok bak bir tane bile. Rezilliktir
Birini alsak tüm dünya duyar merak etme şu an

Her yerde ahlatçıyla kavuk’un sülalesine kadar sövüyorlar.

Olsa nolcak senin yöneticin yalan bilgi veriyor, daha ötesi olabilir mi, napsın adamlar imzaya gelen adamı kaptırıyorlar, kabak ta bunların başına patlıyor. Ne deseler yalan çıkcak. Bunlara güvenip haber mi yapılır Allah aşkına

Son güne kadar Rashford masalları dinleyip, son gün Göztepe ve ADS'den sağlam kazık yiyeceğiz gibi bir gidişat var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt