Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.907
- 8.586
- 2.068
Onlar kim şampiyonluk kim. Miras yiyen haramzadelerSerdarım şampiyon da olsalar sezon sonu yönetim istifa etmeli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onlar kim şampiyonluk kim. Miras yiyen haramzadelerSerdarım şampiyon da olsalar sezon sonu yönetim istifa etmeli.
kim dioVan Ewijk deniyor Coventry den
En çok zoruma giden bedavaya reklam yapmaları, isim yapmaları. Kim tanırdı bunları geçen sene. Sövsek te bağırdak ta reklam işte. Reklamın iyisi kötüsü olmazsportifte öyle zengin bir adam falan yok.
Hepsini toplasan ET’nin servetinin 5te 1i falan bile zor eder.
Hatip bantçı zaten, Kavuk biraz zengin
Van Ewijk deniyor Coventry den
BB'nin çıkış için normalde çoğu kişi senin dediğin gibi Florya ihalesi sonunu bekliyordu sermaye artışı sonucu 900 milyon TL civarı daha borç kaldığı için ama başkanın rahatsızlığından dolayı katılamadığı Ocak divanında Metin Öztürk açıklama yaparken bir dahaki divanda BB'den çıkmış bir başkan olarak gelecek Dursun Özbek kendisini şimdiden alkışlıyorum diyerek şakşakçılık yaptı önden alkış aldı. Bir dahaki divanda Şubat ayının 2 haftasında sanırım o yüzden herkes BB'den çıkışın resmi açıklamasını bekliyor bu zamanlarda.Yunus uzatacak orada problem yok.
BBden çıkış benim bildiğim Florya ihalesinden 30 m euro cash alındığında yani martta olacak.
Kemerburgaz için de OB onay verirse şubat başından sonra geçilecek.
Hiçbirşey alamaz bunlar.Tuta için gidip Ebimbe'yi alıp gelebiliriz
kim dio
Kötü yönetici, yabancıyı da kendine benzetir ve kötü yapar. Üstelik bir de ücret vericeksin adama.. transfer işi için ise sd ihtiyaç yok ver menajere komisyon o da halleder.. sd işi sadece algıdır, uzak durmak gerek..Öylesi zaten daha iyi de biz iyi yöneticiyi 40 yılda bir buluyoruz. O yüzden sürekli yabancı sportif direktör olsun bari de kötü yöneticilerden daha az etkilenelim diyorum
ciddi mihatip hala malum gazeticiye haberler veriyor haahahaahahahahah
Kolpa olabilir. Yine bişeyler sızdırılıyor. TM de %82 ihtimal vermiş
Yasak kaynak kral ceza incGeçen Tuta Galatasaray'ı reddetti diyordu Sabun şimdi resmi teklif yaptı yazmış
Aynı divanda Floryadan daha az para alıp çıkıcaz yüzdesi yüksek olacak da dedi.BB'nin çıkış için normalde çoğu kişi senin dediğin gibi Florya ihalesi sonunu bekliyordu sermaye artışı sonucu 900 milyon TL civarı daha borç kaldığı için ama başkanın rahatsızlığından dolayı katılamadığı Ocak divanında Metin Öztürk açıklama yaparken bir dahaki divanda BB'den çıkmış bir başkan olarak gelecek Dursun Özbek kendisini şimdiden alkışlıyorum diyerek şakşakçılık yaptı önden alkış aldı. Bir dahaki divanda Şubat ayının 2 haftasında sanırım o yüzden herkes BB'den çıkışın resmi açıklamasını bekliyor bu zamanlarda.