Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayır. Ziyech'e verilmiştir 1 milyon civarı bir şey öyle gitmiştir. Ziyech'in bizden para almadan gitmesinin imkanı yokoliviera da yazmışmıydık diye hatırlıyorum
Oyunculara bişi diyen var mı, adamları rahatlatın, takviye yapın diyoruz, canları çıktı diyoruz. Esas siz ayıp ediyonuz, ne işiniz var orda çalışsanıza. Beleş bedava gezi piar çalışması dimi.İşler pamuk ipliğine bağlı. Ajax puan kaybı, Antep puan kaybı sonrası işlerin nereye gideceği belli değil. Rahat rahat takılın siz, ayıp değil miymiş oyunculara. Hahaha
2 sene önce ki gönderini alinti yapsaydin kel. Illa bir yerlerden bisey bulma cabasi dellendiriyor beni
Zaha ve Ziyech de takımın genelinin ortalama olduğu bir zamanda gelseydi çok fazla katkı sağlayabilirlerdi. İkisi de her zaman takımlarının en önemli oyucusu olduklarında pik yaptılar. Zaha Crsytal Palace'in yıldızı iken Ziyech de Ajax'ın. İkisi de Manu ve Chelsea de lider ya da gözde oyuncu rolünü başkaları ile paylaşınca tutunamadılar.zaha, ziyeş tutmadı yav.. orta seviyede performans verselerdi çok önemli oyunculardı..
2 sene önce ki gönderini alinti yapsaydin kel. Illa bir yerlerden bisey bulma cabasi dellendiriyor beni
neyi bekliyonuz
Kafaya bak adamda..Walkerdan red yemişiz.
Bu kadar oyuncuya ayıp yani diye çıkıp açıklama yapıyorlar, ne alakası var? Takım eksik takım, asıl ayıp olan bu sıkışık fikstürde takımı böyle eksik bırakmanız.
3-5 maç nefes alırım iyi olur, tüm hamallık üstümde demiştir.Torreira okan buruga
lemina gelirse ben yokum dedi mi demedi mi
araştırılsın
@Alper AltunTorreira okan buruga
lemina gelirse ben yokum dedi mi demedi mi
araştırılsın
Hah işte tamda o anda Donuna kadar soyarım bu çapsızlarıLemina bekletiliyor bence. Transferi beceremezlerse Lemina'yı alırlar son gün.
Osimhen müthiş futbolcu ama bence o parayı veremeyiz..osimhenin de bence başka kariyer planı vardır. Sampiyonlar liginde olmak kupalar almak ister bence..Osimhene sıkacak bunlar parayı göreceksiniz diğer bölgelere kiralık zorluyorlar
Sadece merakımdan soruyorum kim elit Zİyech mi Sara'mı?Biz, Galatasarayın ihtiyacı olan, şu takıma camiaya yakışan iyi elit oyuncuları, ikna edip becerip getiremiyoruz beceriksiziz diyemiyorlar da, Okan hoca yüksek profilli imkansız zor transferler istiyor diyorlar. İsteyecek tabi. Paramız var zart zurt öyleyiz böyleyiz demesini biliyonuz.
Okan hoca da çıkıyo bunları savunuyor. Gel burdan yak hey Allahım.