Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.848
- 11.199
- 1.838
zurna > tufek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zurna > tufek
Kesinlikle, 2022 dünya kupasinda fasin maclarini izledim, herif cok iyi oynadi kostu mücadele etti cok begenmistimajaxda iyidi baya
orkunu bosverorkunu burda 3.maç statik diye eleştirirler
Leandro barreiro tam ihtiyaç olan profil.orkunu bosver
![]()
Fredrik Aursnes - Oyuncu profili 24/25
Fredrik Aursnes, 29, Norveç ➤ SL Benfica, 2022'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 20.00 mil. € ➤ * 10 Ara 1995, Hareid, Norveçwww.transfermarkt.com.tr
![]()
Leandro Barreiro - Oyuncu profili 24/25
Leandro Barreiro, 25, Lüksemburg ➤ SL Benfica, 2024'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 15.00 mil. € ➤ * 3 Oca 2000, Erpeldingen, Lüksemburgwww.transfermarkt.com.tr
![]()
Florentino - Oyuncu profili 25/26
Florentino, 26, Portekiz ➤ Burnley FC, 2025'den beri ➤ Ön Libero ➤ Piyasa Değeri: 22.00 mil. € ➤ * 19 Ağu 1999, Lobito, Angolawww.transfermarkt.com.tr
bu adamlar mukemmel
Burhan kesin kolpalıyorsun da bizim yönetimin işlevsiz olduğu burdan belli. Lemina çeksen üstündeki baskı yarı yarıya inecek
İcardinin hali gördükten sonra ziyeş gibi birinin kasması beklenemezziyech disiplin abidesiydi ya
Dursun başkanı sever misinİcardinin hali gördükten sonra ziyeş gibi birinin kasması beklenemez
Beklentim 0Daha 1 hafta var ya abartmayın
Senede 3 ay eşiyle tatile çıkan İcardi’yi idare eden adam Lemina’yı da eder diye düşünüyorumbu lemina çok sorunsuz bir tip sayılmaz fatih hoca bunun dilinden anlıyordu o yüzden verim aldı da her hoca oynatamaz yani Okan Buruk yönetemeyebilir bunu zaten zaman zaman yedek olduğu dönemler filan olacak sorun çıkar.
Yarın 3 tane yiyip otururuz maç bitimine isim salmaya başlarlarbu akşam hiç bir şey olmaz
yarında maç var hiç bir haber çıkmaz
galibiyet gelrise belki ..
icardo başka olay. Aynı profil değil. İcardi'nin sorun tipolojileri çok çok farklı noktalarda.Senede 3 ay eşiyle tatile çıkan İcardi’yi idare eden adam Lemina’yı da eder diye düşünüyorum
YokDursun başkanı sever misin
Herkese saygı duymakla beraber ama anlamadığım bir şey var. Ziyech ve Zaha’yı gördük hep beraber de Rasford gibi cesetten farksız bir adamı neden istiyoruz.? Herif bitmiş. Zaten gamsız gelirse bizi çileden çıkarır.