Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Can Erden samiyen haber konusunda katılıyorum.yok menajer önerdi,yok şu bu oldu ile gecistirdi bu dönemi.hakli çıkma sevdası var bi de.biyogala assignonu yalanladı mesela ve daha tutarlı herif.ayrica samiyen dybalayi istemediğimizi söylemiş ama okan hoca ve kavukcu cok istemis.asensio ilgisi de doğruydu bence

@Can Erden samiyen haber konusunda katılıyorum.yok menajer önerdi,yok şu bu oldu ile gecistirdi bu dönemi.hakli çıkma sevdası var bi de.biyogala assignonu yalanladı mesela ve daha tutarlı herif.ayrica samiyen dybalayi istemediğimizi söylemiş ama okan hoca ve kavukcu cok istemis.asensio ilgisi de doğruydu bence
hoşgeldin

ya adamın özelide değilim - yarattığı etki işe yaramayan bir iş.

haber doğru olsa zaten kötü - bitmemiş işi göz önüne koyuyorsun. yalan haberse zaten saçmalık.

artısı yok o denklemin.

millet baron videosunu izleyip izleyip twit atıyor. Dursun Başkan da hoca ile aynı minvalde konuşmuş. 1 ay sonra kulüp karışır bu gidişle

Hangi maçtan sonra olacağı da belli. Bu sefer ama mutlu sona ulaşamayız bu gidişle o mağlubiyetten sonra.
Yönetim, hoca ve futbolcular halen güzellemeye devam etsinler

hoşgeldin

ya adamın özelide değilim - yarattığı etki işe yaramayan bir iş.

haber doğru olsa zaten kötü - bitmemiş işi göz önüne koyuyorsun. yalan haberse zaten saçmalık.

artısı yok o denklemin.
Yangincinin tek yav.kucuk haluk bu samiyen

biraz da taraftarın kafasından duman çıkartalım demişler
Dursun Özbek: "Biz 6 puan öndeyiz. Son iki yılın şampiyonuyuz. Limitimiz var. Ne yapacağımızı da biliyoruz. Bizim son saniye transferiyle durumumuzu kurtarmamıza gerek yok." (İbrahim Seten)

Samiyen bu takımla ilgili Fransız basınının haberine dün yalan demişti. Açıkçası bana çok mantıklı geldi hocası birlikte çalıştığı iyi anlaştığı biri, Ziyech'in mevkisinde oynayan Taarabt'ı gönderdiler. Biz zaten çıkmak istiyoruz çok oluru olan bir iş gibi en azından Lille göre.

Yönetim tek haber vermesin bu duyumculara,muhabirlerden kurtulduk Allahtan.seten versin haberleri dert değil,hikmet pınarbaş abi de olabilir

Yangincinin tek yav.kucuk haluk bu samiyen
haluk en zından konuştum bana bu iletildi diyerek yaklaşıyor ve günde 3 4 tane şey sallamyor ortaya.

geçende o da patladı - "ben küstüm" ü oynuyor şimdi üzerindeki tepkiyi azaltmak için.

herkes kendi çıkarında zaten.

birde yani haluk ismi soyismiyle ortada yani kim biliyorsun ...bi hesap adı ve logodan ibaret oluşum şu hesap.

El Ouahdi olimpiyatlarda baya göze çarpan bir isimmis..Yazın Benfica 8 milyon + bonus teklif etmiş ama kabul görmemiş anlaşılan ..
Bi daha bi sagbeke bu kadar vermeyiz abi.mesele bu cocugu geçen yaz almakti jelert yerine.ya peters ya da isvecli çocuk gelir,ki onlarda çok iyi duruyor

Samiyen bu takımla ilgili Fransız basınının haberine dün yalan demişti. Açıkçası bana çok mantıklı geldi hocası birlikte çalıştığı iyi anlaştığı biri, Ziyech'in mevkisinde oynayan Taarabt'ı gönderdiler. Biz zaten çıkmak istiyoruz çok oluru olan bir iş gibi en azından Lille göre.
Ertan da yaş dedi lille işine.samiyen az dinlensin bence

Geçen sene Munoz'a 8 milyon euro bonservis verip alma şimdi git daha kötüsüne 12 milyon euro verip al :D

Kim ne derse desin ben bu adama güvenirim agabey

1738059150257.webp

mantıklı bulmuyorum zaten ben de kulvar harici genel olarak bakıyorumda , bizim yönetim o şekilde saçma fikirlere sahip olabilir.

bir adım ileri gidiyorum ve şu an gündem transfer olduğu için sorulmuyor - halbuki her gün sorulmalı artık 4üncü sefer oldu çünkü

- BB işi ne oldu
- Başkan nerede
- Florya ihale mihale süreç nedir
- Kemerburgaz videolu tanıtım ne zaman - madem geçiyoruz gövde gösterisi ve pastalar yağıyor olması lazımdı.

şu 4ü ve transfer konusunda açıklanan hiç bir şeye inanmıyorum artık.
-BB işi ne oldu?(Metin Öztürk'e göre bir sonraki Divan'a kadar resmi olarak çıkılacağı açıklanacak).- Bana göre çok uzadı bu iş Divan'a kadar yani Şubat'ın 2. haftası oluyor sanırım gelmezse resmi açıklama ne diyecekler artık?
-Başkan nerede(En son hastanedeydi.)- Hastaneden taburcu oldu dendi ama görmedik kendisini. Ciddi bir rahatsızlığı yoktur umarım. Sonuçta sağlık yaşı da belli biri.
-Florya ihale ilanı paylaşıldı görmedin sanırım?

GhuL_n5WkAADkR4

-Kemerburgaz'a ne zaman geçileceği hocanın istediği zaman imiş. İçini bir videolu tanıtım ben de bekliyorum.

Nedenini bilmiyorum ama işler çok ağır işliyor bizim kulüpte bu kesin. Zaha'nın resmi açıklaması bile Zaha takımında antrenmana çıktı falan sonra geldi.

EY TRANSFER

BARIŞ SAVAŞ YOKKEN GELMEYECEKSİN DE

NE ZAMAN GELECEKSİN¿

Bi daha bi sagbeke bu kadar vermeyiz abi.mesele bu cocugu geçen yaz almakti jelert yerine.ya peters ya da isvecli çocuk gelir,ki onlarda çok iyi duruyor
Mecbur vereceksin cunku daha ucuza sag bek yok piyasada. Gidip Norvec'in Isvec'in taninmadik koyunden bir oyuncuyu getirirsin o baska.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt