Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kiralık+16 milyon satın alma opsiyonlu diyorlar da. Umarım 16 milyon zorunlu değildir zorunlu yazan da gördüm direk opsiyon yazan da.Milan, 31 yaşındaki İspanyol yıldız oyuncuyla senelik 4.5 milyon eurodan 4 yıllık sözleşme konusunda anlaştı. (Romano)
yaz doneminde bu sartlarla Milan'la imzalamisti yani bize geliyorsa bu parayi da bizden alacagindan emin olabilirsiniz.
Morata beğenmeyip romulo, maestro falan istiyorlar. Bizim taraftar vasat sevicilikte dursuna benzemeye başladı iyiceGalatasaray taraftarı cok şımardı moratayı beğenmiyor bi 8.Olup taraftarın kendine gelmesi lazım
SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dursunun uygun diyebilecegimiz bir transferi varmiydiBenim bildiğim Dursun hayatta 32 yasinda bir oyuncu için 16 milyon vermez. Verse de 16 yıllık taksite bağlar bundan eminim
Sergen?Morata dediğim gibi duygusal bir imajı var. Baktım akrep burcu. Bu adam burada aidiyet duygusu kazanırsa, sembol isim olur. Çünkü akrep sahiplendi mi savaşa bile gider gözü karadır. Bizde efsane olursa şaşırmam
Olm kaziklandik yine yav, 16 milyon euro vermek ne demek? Tamam alinmasina bir lafim yok ama 10 milyon euroyu gecmemesi lazim hem yasini dusunup, hemde Milan zaten 13 milyona aldi. Elden cikartmak istiyorsa bir de kar yapacaklar yani bu nasil olur ya?
Cimere yazıyorum16 mil € doğruysa savcılığa gitmek lazım
İsmi geçen Bijol 3'le de oynuyor sanırım Udinese'de.Üçlüye uygun bir stoper de alın bari hadi
Umarim 16 rakami uydurulmustur, gercek rakam 10'u gecmezse sevinirim.Olm kaziklandik yine yav, 16 milyon euro vermek ne demek? Tamam alinmasina bir lafim yok ama 10 milyon euroyu gecmemesi lazim hem yasini dusunup, hemde Milan zaten 13 milyona aldi. Elden cikartmak istiyorsa bir de kar yapacaklar yani bu nasil olur ya?