Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetime sordum doğrulattım diye tweet atıyorlar ya ağızlarına kürekle vurasım geliyor kime sordun? kim? Kim?

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu takımın bekleri yok. Orta sahada Torreria-Sara dışında oyuncusu yok. Kanatları 2 adam idare ediyor ama Morata alıyoruz.
Tamam al, hobi olarak yine al da eksikleri bir tamamlayın be kardeşim.
Biz zaten cok atarak sampiyon olacagiz ne yapican beki stoperi olsada gol yemeye devam edecegiz bari atanimiz olsun anadolu takimlarini yenmek icin beke stopere ihtiyac yok topu kaleye sokman lazim

ulan kafayı mı yediniz mertensin adım atacak hali kalmadı takımda sağ bek sol bek yok tek derdiniz morata mı???

ıcardi bats morata seneye santrafor rotasyonu yaş ortalaması 32-33 oluyor herald

Kanat bek işini de çözersen, Yunus Mertens'in alternatifi oluyor 3-4-1-2'de, zaten Yunus normalde kanat bek oynayacak adam değildi, mecburiyetten oynattık.

Dursun Başkan iki gün önce yapılan toplantıda İbram ve Abdül'ü fena fırçalamış herhalde @Umut Işık

1738254130282.webp

Fatih terime gelince kronik eren mısırlı, asker kaçağı mostafa, kolombiyalı kronik falcao. futbol düşmanı muğdat
Okan buruk'a icardi, batsuayi, morata, osimhen.
Bu hak mı reva mı fatih terim şu transferleri gördüğünde kulüp binasını bassa yeridir.

napalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt