Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bundan cikarmamiz gereken mesaj nedir kanks yav:D
Kral Mauro İcardi'nin de dediği gibi :D
Asist Analiz on X: Mauro Icardi: Kader bizim Galatasaray'la buluşmamızı  istiyormuş. (Galatasaray Youtube) https://t.co/Q16tQ8NaGe / X

Yükselmedim sami yene sallıyor diyen sallıyordur dedim sallamadığını biliyorum çünkü. Bu da mesele değil inanmayabilirsin de onu bunu niye takip ediyorsunuz napıyorsunuz demene kısmen geyikle karşılık verdim.

Transfer mevzusuna yükselmenin sebebi zaten dış basındaki haberler.

Neyse mesele yok.

Sallamadigini biliyor olabilirsin ama benim gördügüm son dönem de paylastiklari yanlis veya yalan ciktigi icin bunu belirttim mesajim da hatta dis basin örnegi verdim

Bir önceki mesaj da beni döneklikle sucladin mesela

Ben seni böyle birsey ile suclasam acaba nasil tepki verirdin

Ayni senin gibi yillardir bu forumdayim ve az cok buralarda takiliyoruz,seni de yillardir biliyorum bu yüzden bunun hatrina zaten tepki vermedim o yazdigina

Oysa beni döneklikle suclamanin anlamsiz oldugunu en iyi bilen eski üyelerden birisin bu sekilde yükselmene sasirdim ve anlam veremedim

Bu arada Morata çok gol atmayacak ama oyun içinde katkısı çok yüksek olacaktır diye düşünüyorum.

Yaşı da ilerledi acaba forvet arkası gibi bir mevkide iş yapabilir mi? Zor, gerçi Osi ile iyi ikili olacak ama İcardi-Morata büyük patlarız.

Moratayı karsılamaya gidiyoruz mu

Alvaro Morata'nin transferine bir de baska pencereden bakabiliriz.

Bu oyuncu kariyerinde oynayabilecegi son Dünya Kupasi'nda kadroda olmak isteyen bir oyuncu.

Porto'da cikis yapan genc forvet Samu ile birlikte suan Ispanya'nin 2 forvetinden biri ve tecrübesiyle ilk 11 oynatilmaya devam edecektir hocalari degismedigi sürece.

Fransa'da Giroud birakana kadar ilk 11 oynatilmisti.

Bu demek oluyor ki sürekli belli bir seviyenin üstünde oynamasi gerekiyor. Kendi milli takim hocasina sormadan transfer yapmaz, adam tamam dediyse gelirken ona göre 1,5 sene üst düzey katki vermeye calisacaktir diye düsünüyorum.

Yaz dönemi yapilan bos transferleri kenara atarak böyle bir yorum getirdim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt