- 1 Mayıs 2018
- 57.851
- 48.628
- 3.873
aynen abi dumfries
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Futboldan şu şekil anlamayacaksın.
-
-
-
de nereye koyacaksınız adamı ? Bitti o iş.Ben sana Gimenez şudur budur yazmadım. Çarpıtmayalım yazışmayı. Orada tartıştığım şey son dönemde Hollanda Liginden çıkan topçuların eskisi kadar başarılı olamaması. Bu bir realite. Bu da verilen paralara etki edebilir. Senden çıkışta bir topçu için 25 isteyen Milan'dan 30-40 ister. Gayet normal.He gecende sevgili @Mert S. Yüksel ile bizzat bunu tartismistik, yani olabilir bazen herkesin kendi dusuncesi vardir sonucta tabi ben kendim burada (Hollanda kuluplerini ve futbol kulturunu) yakindan bildigim icin boyle bir topcunun 15-20 milyona gitmesi imkansiz gibi birsey demistim yanlis hatirlamiyorsam .
Hem genc, Meksikali, Hollanda liginde gol makinesi olacaksin hemde Feyenoord ile son 2 senede yukseliste olup Avrupa maclarinda da gol atan bir oyuncunun fiyati en kotu 30'dan baslar diye argumanlar ortaya koymustum. Zaten adamlar 40 milyon euro istiyor.
Suan henuz bitmis bir transfer degil arada en az 15 milyon euroluk fark var deniliyordu Holllanda medyasinda.
O habere baktım biz 10-12 civarı istiyormuşuz sanırım. Nelsson daha büyük ligde oynamak istiyormuş bir de sürekli oynayacağı için sıcak bakabilir diyor o kaynak. Eğer ciddi iseler alırlar bence. En kötü bonuslarla çıkarlar bu paraya.tamam 12-15 ateşlesinler
Morata’dan sonra Rashford’un geleceğini nasıl düşünüyorsunuz anlamadım.-
-
-
de nereye koyacaksınız adamı ? Bitti o iş.