Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biz en çok savunmanın sol tarafından açıklar verdik bu sebeple yunusun performansı çok düştü şimdi 3 lüde pavlovic de sol ayaklı apo ve pavlovic iki sol ayaklı stoperle 3 lüde sol tarafta sıkıntı yaşamayız gibi geliyor.O yüzden 20 falan versinler ben açıkçası işin ekonomik yanını umursayan biri değilim o iş yöneticlerin işi ve madem 70 milyon euro paradan bahsediliyor basacan parayı alacan

Yav rashfordun olacağı varsa olsun ama soule falan da olur yani.sag kanat lazim. yaratici veya cok özellikli olmalı.

Pavloviçin yanında Calabriayı da eşantiyon olarak önermişler diye anladım ben.

biz en çok savunmanın sol tarafından açıklar verdik bu sebeple yunusun performansı çok düştü şimdi 3 lüde pavlovic de sol ayaklı apo ve pavlovic iki sol ayaklı stoperle 3 lüde sol tarafta sıkıntı yaşamayız gibi geliyor.O yüzden 20 falan versinler ben açıkçası işin ekonomik yanını umursayan biri değilim o iş yöneticlerin işi ve madem 70 milyon euro paradan bahsediliyor basacan parayı alacan
Bu sene tam rakibi kırma senesi haline döndü onlar eli büyütüyor rest çekiyorlar tamamen yok etmek lazım.

Ben Pavlovic'in geleceğini hiç sanmıyorum. Bijol gelecek gibi hissediyorum.

Bir soru sormak gerekirse 2 kanattan birinin formsuz olma durumunda kim oynayabilir ( Sallai demeyin )... Mertens'e birşey olsa içeriyi kim besleyebilir.. Morata güzel transfer ama bu adamları besleyemezsen sıkıntı..

Hem 10 numara alternatifin hem kanat alternatifin yok.. Yazık

Birinci öncelik ilk 11 seviyesi kanat ve 10 numara olmalı.

Pavloviç’in teklifimizi kabul edeceğini düşünmüyorum. Ama ederse çok iyi bir transfer olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt