Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.736
- 109.549
- 4.878
Özrü kabahatinden büyük yaw sana ne desek azBatshuayi ve Kutucu geldi ya nankör adam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Özrü kabahatinden büyük yaw sana ne desek azBatshuayi ve Kutucu geldi ya nankör adam
Yaw umut!!!!Gayet iyi bek bizim sisteme uyar ama bazılarında yerli düşmanlığı var birazdan linçlenirsin.
Yönetim sağ bek alamadı, Eren den iyi sol bek asla bulamazlar jsjs Kafayı yicez olaya bak. Transfer yapıyorlar takım bekleri Berkan-Kaan.Gayet iyi bek bizim sisteme uyar ama bazılarında yerli düşmanlığı var birazdan linçlenirsin.
Yedeğe kötü değil 11'e alsınlar demiyorum ki yerli yedek almayacaksak 14 yabancılı sistemde kimi yedek sol bek alacazYaw umut!!!!

Yusuf Özdemir ciddi overrated ama Gökhan'ı bende alırdım.Ereni alacagima Gökhan Sazdagi + Yusuf Özdemir çekerim. Tek eren maliyetine ikisi biter herhalde
Yedeğe topçu almayalım zaten as kadro boşYedeğe kötü değil 11'e alsınlar demiyorum ki yerli yedek almayacaksak 14 yabancılı sistemde kimi yedek sol bek alacaz![]()
Önemli kaynaklar bitmeye yakın dedi ama biten yok henüz. O sebeple beklemek lazım tabi.Morata'ya da bitti gözüyle bakmamak lazım bence. Gimenez işleri sıkıntılı Milan'da.
Bonuslarla 4 verecekler 5 ay icin.2.5 kiralama bedeli mi???
Bonuslarla 4 verecekler 5 ay icin.
Toplam 4 m euro'ya sezon sonuna kadar kiralamışlar.2.5 kiralama bedeli mi???
Ereni alacagima Gökhan Sazdagi + Yusuf Özdemir çekerim. Tek eren maliyetine ikisi biter herhalde
1 aydır alın diyoruz kaç defa linç yedikEren hemen alın bari.