Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bırakın artık para pul mevzusunu taraftar o pahalı bu pahalı derse kim gelecek kadro eksik zaha giderkende söyledim bunu linç yedim zaha olsa şu takımda 1 tane tıklama ihtimali yüksekti ziyecte aynı şekilde kadro çok daraldı gelmesi lazım birilerinin kadro derinliği olursa Okan buruk kendini bulur

1738283152512.webp

Bize iki tane atletik, seri, çevik, ayakları iyi, havada ve yerde ikili mücadeleleri domine eden, rakibinin ensesine yapışan, hamleli, sert, pozisyon bilgisi üst düzey, hata yapmayan, lider karakterli, skor yapabilen, oyun kurabilen bir solak bir sağlak iki cevval stoper lazım

Alaba/Ake
Saliba/Rüdiger

gibi

Bu sene hocanın basireti bağlanan maçlar. Young Boys, Rfs ve Kiev. Bu üç maçın bahanesi yok bende. Yine de gönderilmemeli, hocaya gelene kadar sakat raporu verilen Jakobs’u alan yönetim gönderilmeli ilk.
Hocaya sonuna kadar sahip çıkarım bu gözler prandelliler tudorlar bilmemneler gördü içerde dışarda 4 er tane yediğimiz maçları biliyorum ben o yüzden hocaya sahip çıkılmalı yenilsekte başımız dik ayrıldık bu gün o sahadan en az toplamda 50 dakika 2.yarı üçlüye döndükten sonra zaten ezdik ağır şekilde bu takımın en büyük sorunu Abdülkerim bu herif değişmedikten sonra savunma anlayışımız düzelmeyecek

Bize iki tane atletik, seri, çevik, ayakları iyi, havada ve yerde ikili mücadeleleri domine eden, rakibinin ensesine yapışan, hamleli, sert, pozisyon bilgisi üst düzey, hata yapmayan, lider karakterli, skor yapabilen, oyun kurabilen bir solak bir sağlak iki cevval stoper lazım

Alaba/Ake
Saliba/Rüdiger

gibi

Ligde şampiyon olmak için stopere 40 milyon mu harcayalım ? Diğer mevkiler daha öncelikli değil mi ?

3'lü ye dönünce takım bu kadar iyiyken her seferinde 4'lü sistemle başlamak hakikaten anlamıyorum bu işin altında net bir boklar var bana hiç normal gelmiyor.

Ya hoca içerdeki gidişattan memnun değil transfer konusunda verilen sözler tutulmadığı için bizzat sabote ediyor ki bu senaryo çok daha vahim açıkçası başka açıklama gelmiyor.

3'lü ye dönünce takım bu kadar iyiyken her seferinde 4'lü sistemle başlamak hakikaten anlamıyorum bu işin altında net bir boklar var.

dörtlü değil 4231... dörtlü formasyonlarda bir sürü varyasyon var, bizimki allahın emri gibi 4231 harici birşey oynatmıyor.
avrupa maçlarında skoru aldıktan sonra 433/4141 felan dönse çoğunu kazanırdık.

sevgili samet , istisna olarak baslik icerisinde - teknik adam yorumu yaziyorum . ilginc olacak .

*sistem oncelik ise , nazarimda takibe basladigim 19/20 nordic lig den bugune potansiyeli yuksek isim ; *priske . kurdugu makul takimlara sistemini etkili entegre edebilen bir taktisyen . suan hollanda da .
(ki, prag eslesmemiz donemi mac onu kendisine detaylica deginmistim) . kendiisi nordic menseli > danimarka .

saygi ve selamlar .

yaw priske mriske trışka geçiniz o işleri burası türkiye,, iskandinavya gibi şeyi şeyine denk ülkelerdeki sistem işlemiyor burda

trışka deenilen hocalar şurda 1 maç alanyayla felan berabere kalsın şamar oğlanına çevirirler adamı.. tudor ostersundsa elenince herifi giyotine götürmedikleri kalmıştı

3'lü ye dönünce takım bu kadar iyiyken her seferinde 4'lü sistemle başlamak hakikaten anlamıyorum bu işin altında net bir boklar var bana hiç normal gelmiyor.

Ya hoca içerdeki gidişattan memnun değil transfer konusunda verilen sözler tutulmadığı için bizzat sabote ediyor ki bu senaryo çok daha vahim açıkçası başka açıklama gelmiyor.
Futbolcular istemiyor işte özellikle kanat bekte oynayan barış ile yunus.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt