Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunun icin 10 milyon bonservis ve yıllık 5 milyon maaş verelim ama bekte berkan topu adamın onune indirsin sonra yeniden gol atmaya calısalım. Su an son ihtiyac morata olur. Mertens öldü dün sahada süründü, yunus aforoz edilmek üzere, torreira yorgunluktan geberdi. Bunların yeri dolmadan lauturo martinezi getirsen ne olacak.
3-4-1-2 oynamak istiyor hoca ki bence mantıklı, bu durumda sağ kanat bek barış sol kanat bek yunus olur ve sorunların bir kısmı çözülür.

Takımdaki oyuncular konusunda son konuşacak adam hocalık görevini icra eden adam.

Bakıyorsun sanarsın yazdan beri bunu savunan adammış da taraftar istemiyormuş gibi bir konuya döndü olay.

Orta sahada 2 adam var yusufun süre alması zor denildiğinde 12 yabancıyla mı oynayacağız diye milleti azarlayıp. Transfer isteyen madridi tutsun diye t. geçiyordu.
Noldu 2 sakatlık ile sıçtı mı sistem.
Bu adamların 6 ay her kulvarda sürekli koşabileceğini düşünmek hangi kafanın ürünü bize bunu anlatsın.

Sürekli koşan takım istiyorsa danimarka takımlarından birinin başına geç derse taraftar ne yapacaksın.

Adam alan savunmasını, skoru korumasını 10 kişi defans yapmam ben kafasına evirmiş durumda.

Böyle bir şuursuzca zihniyet olmaz.

hayır tutturmuş 3412 , neden düz 352 değil inter misali

3 lü orta saha oynamayı futbola ihanet olarak görüyor hocamız sanırım : )

madem 3lü oynayacak

osimhen-morata
10notransfer
solkanatbek-sara-uzun6-sağkanatbek
solstoper-nelsson-sanchez

takımı bu hale sokmadıkça zor bişey olur bizden

tr ligi için konuşmuyorum, leş gibi ligimiz var zaten ne yapsan kazanıyorsun

Deplasmana gidecegiz.
bu arada ben, playoff maçları arası gs ve fb'in lig maçlarını erteleme showunu bekliyorum bu federasyondan.

fb mutlaka itiraz edecektir buna ama. çünkü onlar iç saha playoff - iç saha kasımpaşa - deplasman playoff oynayacak. sonra derbi.

biz ise deplasman playoff - deplasman rize - iç saha playoff oynayacağız.

rize'de zorlanalım diye kabul etmeyecek fb.

Takımda 50 tane eksik var en çok eksikte hucum bölgesinde var hala stoper 20m falan vermeye çalışıyorlar. Sizin beyniniz yok arkadaşım beyniniz

bu arada ben, playoff maçları arası gs ve fb'in lig maçlarını erteleme showunu bekliyorum bu federasyondan.

fb mutlaka itiraz edecektir buna ama. çünkü onlar iç saha playoff - iç saha kasımpaşa - deplasman playoff oynayacak. sonra derbi.

biz ise deplasman playoff - deplasman rize - iç saha playoff oynayacağız.

rize'de zorlanalım diye kabul etmeyecek fb.
Fiksturde zor yer bulurlar , zaten onlarin kadrosu bizden genis onlar bunu dert etmezler.

Heriflerin kalede 43 yaşında herif var sağa sola atlıyor hareketli falan.
Bizdeki de 37 yaşında utanmasa topuzlu el değneği isteyip kale direkleri arasına elektrikli sandalyeyle gidecek.

Barış yunus hariç kanat yok
Mertens yerine 10 yok
Sara yerine adam yok
Bekler komple yok

Stopere ne diye 20m veriyorsun, gerizekalı mısınız siz? Sene başında da kaleci arayacaksın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt