Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3-4-1-2 oynayacağımız netleşti

üç tane hücumcuyla oynayacağız yani

Osimhen, Morata, Barış, Mertens, Yunus, Kutucu -- burada Batshuayi yollanıp Mertens ikamesi bi topçu alınabilirse çok iyi olur

Öyle müthiş birini almalarına gerek yok rotasyona girecek biri de okeydir

Atletik diye kafa açıp durdu gelen topçuların hepsi atletikti şimdi haberim yok diyor klasik

Bu ve bunun gibilerden de kurtulmalı medya

Bence esas onemli olan o ya da bu futbolcuda yanilmak degil. Ugur K. Ve bu arkadas, sunu dersem sonra bana bu olur diye dusunmeksizin yonetimi en hak ettigivsekilde elestiren ender 3,4 kisiden biri. Gunumuzun Turkiyesinde bolca eksik olan onur bu arkadaslarda var. 1 futbolcuda yanildi vs diye elestirmek cok lux kacar Nevzat gibi yuzlercesi cogunluk iken.

Bijol'un ayağı kötü değil bence. Onunla ilgili benim endişem açık alanda göremedim oyuncuyu sonuçta milli takımda kapalı oynadılar yoksa Nelsson'dan daha iyi oyun kurulumunda bir de öne çıkmada. O yüzden 15'e emin olamıyorum eğer Nelsson'u 10-12 civarına satıyorsak mesela 13-15 tamam olunabilir o zaman. Bir de transfer piyasası da çok arttı. Hiç tanımadığımız oyuncular 15-20'lere gitmeye başladı.
Bir ekstrası yok. oyun kurma sıkıntısı yaşama itimalimiz yüksek bence Apo - Bijol - Davinson üçlüsüyle. Torreira da kayıp çünkü

Bence de Nelsson'un 12 ettiği yerde Bijol'e 15 verilir bu arada
bijol önde daha etkili basıyor nelssona göre ama ağır yani

yoksa stoper özellikleri bence nelssondan daha iyi

avrupada skoru aldıktan sonra kapanman gereken maçlarda nelsson-bijol tandemi iyi savunur aslında
Önde basıyor mu hiç denk gelmedim

Cüsseli bir adam ağır olması normal aslında

Stoper özellikleri olarak derken pozisyon bilgisi diyorsan Nelsson o açıdan elit bence. Bijol de fena değil
hem ağır hem kütükse nasıl kaliteli bu herif yaw
Bizim standartlarımız için diyorum ya. Yoksa Nelsson daha ağır örneğin

Aston Villa Kevin Danso transferinde araya girmis. Juventus alamayacak galiba.

angelinoyi geri istesek vermezlermi yav

Vallahi ben artık problemi oyuncularda aramıyorum. Bence hocanın taktiğinde bir problem var. Jelert bugün başka bir kulübe gidip çok güzel işler yapabilir; Köhn yapabilir. Doğru sistemde, doğru oyuncular iyi işler yapar. Bizim sistemimize göre oyuncu 30-40 milyon Euro'dan başlıyor.

Onlar da her şeyi yapabilen oyuncular olduğu için.

3-4-1-2 oynayacağımız netleşti

üç tane hücumcuyla oynayacağız yani

Osimhen, Morata, Barış, Mertens, Yunus, Kutucu -- burada Batshuayi yollanıp Mertens ikamesi bi topçu alınabilirse çok iyi olur

Öyle müthiş birini almalarına gerek yok rotasyona girecek biri de okeydir
Kanat bekler kim olacak yunus bence orada olmuyor barış götürebiliyorda.

Stanisic mi ? Abi şaka herhalde futbolu bırakacak adam biraz daha böyle giderse adamın diz iptalin iptali ya

Stanisic sakatlık mevzusu olmasa baya süper olurdu bence ama Pavard artık fazla stoperleşti sanki, kanat bek oynar mı hala, ya da oynarsa ileri geri kanat bekliğin hakkını verebilir mi emin olamadım...

allah aşkına biri açıklasın, pavlovicin alternatifleri o 2 oyuncu nasıl olur

Yusuf ozdemir için metehani versinler,jelerti de ilk 11 şartı ile kiralasinlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt