Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kankam bu morata yarım sezon oynadı şov yaptı şampiyon etti diyelim. %99 ihtimal 2. sezonun ortasından sonra patatese bağlayacak veya sakatlanacak. Bir dünya bonservis vermeyecek olsan sadece maaşına gelse okeyim de bir de 15 milyon euro falan diyorlar komedi

Morata'nın öyle çok rezalet bir sakatlık geçmişi yok. Profesyonel olduğu da bilinen bir oyuncu, öyle kendine bakmayan ciddiyetsiz biri değil sanki. Futbolcularda üst düzey performans süresi net şekilde 35'lerin bile üstüne çıkmaya başlamışken 32 yaşındaki Morata'nın gelecek sezon hemen sakatlanacağını veya patatese bağlayacağını düşündüren nedir sana? Dzeko 39 yaşında hala fena değil mesela, 90dk çıkaramıyor gerçi ama aralarında nerdeyse 7 yaş var. Hele partneri Osimhen veya Jonathan David gibi biri olabilirse gayet olur yani...

Öte yandan 15m elbette fazla ama performans bonuslarıyla ve taksitle falan maksimum 10m bence makul. Bu yaz 13m'a gitmiş adama 15m vereceğimizi sanmıyorum bu arada zaten. Muhtemelen ve umuyorum doğru değildir 15m söylentisi.

Yönetimi tebrik ederim istisnasız her transfer dönemi kendilerine sovdurmeyi basariyorlar.Hatipoglu çıkmış taraftarı azarlıyor bu oyunculara saygısızlık felan diye önce dön kendine bak transfer dönemi bitiyor adam almıyorsunuz.Yazin Avrupa Şampiyonasını bahane edip oyalayip durdunuz

Bu saatten sonra Avrupa'da transferini kapanmasına sayılı günler kala Milan forvet alacakta vs. Yattı Morata işi, boşverelim.

Menajerler Fabzirio'ya twit at dediği an son görüşmelerde "makas kesmiyor" taktiğiyle fazladan para koparmaya çalışıyorlar işte. Şu düzeni kim bozacak merak ediyorum. Zarar ettiriyorlar kulüpleri.

İtalya'da pizza yiyip otel lobisinde köpek öldüren şarap eşliğinde Milan'dan haber bekliyorlar herhalde.

Dortmund şl finali oynatan terzici kovup nuri denen şişirmeyi getirdi

Şişirme olduğunu anladılar onu kovup kovacı getirmişler

Terzici niye geri getirmediler bundesligahan @Murat Saylak
bvdortmund.com forumunda samedior nalbstein diye bir üyeleri beğenmiyormuş terzic'i. ondan getirmemişler :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt