Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi de aston villa almasın diye mi bekleyeceğiz rashfordu :cautious:ne 3 subatmis be

son iyi futbolumuz sivas maçı

10 maçtır kötüyüz
Belki Kayseri'nin 2. yarısı da bayağı iyiydik diyebiliriz.

Çok formadayken yılbaşı arası hiç iyi olmadı. Tüm oyuncular neredeyse ritim bulmuşken hepsi geri düşüşe geçtiler.

Üstüne Sara'yı kaybedince normal bu kadar düşüş yaşamamız. Zaten oyun olarak bireysel oyunculara bakıyoruz pamuk ipliğine bağlı gibiyiz.

Fatih Terim devreye girse de lemina-denayer falan getirsek bari bunlar milanın terlikle kovalamak istediği adamları bile alamıyor

Morata alıyoruz, 3 lü oynamak için peki rashford'u niye alıyoruz? 4 lü mü oynayacağız.
Bu nasıl planlama biri bana anlatsın

vay be yazacak bir yazı, söylencek hiçbir söz kalmadı artık transfer konusunda. Ne desek boş, ömrü hayatımda böyle rezillikler silsilesi görmedim. Ben artık kasıt arıyorum. Bunun başka bir izahı olamaz.

Kralardanin oynattigi oyun resmen Atleticonun mini versiyonu.

Bizim butceyle, niye atletico olmayalim? bizim ligde
sevgili hakan , arda atletico dedin de,
aklima iki muthis hoca nin(simeone ,pellegrini) oynattiklari efektif ,kompakt oyunlari aklima geldi.

arda nin -oynadigi donem atletico'su- gordugum en efektif saha ici yayilimli ~tek kutle halinde rayli sistem gibi saga sola one arkaya net bir disiplin icerisinde 90 dakika kaleci haric10 kisi uyguluyordu .
bunu da real ve barca nin super yildizli kadrolarina karsi yapmis olmalari, buyuk mac dahil, ligi genel anlamda ayni denge de goturup sonuca ulasmalari - sindirella story gibi idi izlemesi .

benzer keyfi ,pellegrini hocali , riquelme liderliginde
( o donem nihat , santi cazorla, pires, marcos senna* da burada idi )
villarreal'in den almistim . bunlar sonunu hem ligde hem cl de getirememislerdi. ancak kurulan takim ve oynadiklari tek kutleli ustteki atletico gibi belli bir disiplin cercevesinde 90 dakika oynamalari takdir edilesi donem di .
villarreal'in de o kadro ile real ve barca. hatta valencia nin da iyi zamanlarindan olan periyod da bunlari villarreal gibi bir takimin yapmasi futbol adina da ayri bir ozeldi . bence gorece tarih yazmislardi bu bahsini ettigim donem.

tum bunlar goreceli elbette .

saygi ve selamlar .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt