Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İbrahim ve Abdullah: "Okan biz sana Disasi'yi alalım, kendisi sağlam stoper "

Okan: "Yok ben Disasi'yi istemiyorum, bana Pavlovic'i alın"

İbrahim ve Abdullah: "Onu ikna edemiyoruz"

(Otopark P4)
Disasi villa işi yattıysa alırız belki

(Otopark P4)

Su rezillige bak, Disasi gibi stopere adam hayir diyor sanki kendisi Guardiola falan

rezil herif

(Otopark P4)
Yav yalan dolan

Hadi doğruysa da istemiyor alınmamış nedir yani

asdadaws twit müthiş yav

Herif hayatı boyunca hücum kanat bek olmuş defansı kötü deniliyordu gelmeden önce bile ki öyle zaten.Gitti 3lü kanat bekini istedi 4lüde oynattı sonra beğenmedi köhn aldırdı o da hücumcu bek mesela:D:D Monacoda sürekli sakatlanan jakobsuda zorunlu çaktırdılar birde üstüne.

Dün 40 a yakin orta açmisiz.Hatirlayin copenhag deplasmanda da benzer bisey yapmistik.Bu malesef plan degil caresizlik.Ustune hoca mactan sonra daha fazla orta denemeliydik felan demis aklimi oynaticam.

UEFA, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Avrupa Ligi play-off etabındaki maç takvimini açıkladı.

🔸 Fenerbahçe-Anderlecht: 13 Şubat, 20.45
🔸 AZ Alkmaar-Galatasaray: 13 Şubat, 23.00

🔹 Galatasaray-AZ Alkmaar: 20 Şubat, 20.45
🔹 Anderlecht-Fenerbahçe: 20 Şubat, 23.00

Erteler bu maci itler

Dün 40 a yakin orta açmisiz.Hatirlayin copenhag deplasmanda da benzer bisey yapmistik.Bu malesef plan degil caresizlik.Ustune hoca mactan sonra daha fazla orta denemeliydik felan demis aklimi oynaticam.
Tek isabetli orta barisinkiydi,o da zor bi kafa golü olurdu osimhen atsa

Okan Hoca nın iki sorunu var birisi yönetimin gereksiz derecede arkasında durup taraftarı karşısına alması
İkincisi Muslera, Kaan, Mertens, hatta İcardi gibi etkisi yüksek oyunculara fazla taviz vermesi.
Yoksa Kaan nın şu an bırak sağ beki ortasaha da da oynayacak durumda olmadıgını o da görüyordur.
Kaleye gelen herşeyi içeri alan Muslerayı ısrarla yalvar yakar kalede tutmasıda anlamsız.
Mertens'in anlamlı bir alternatifi yok ama adamcağız 1 aydır salı sahaya gelmiş 50 lik amca gibi takılıyor.
Fakat Okan sonrası Arda falan olmaz, olacaksa Tier 1 bir hoca gelmeli onlarla da bu yönetim görüşemez bile.
kimseyi savunduğum yok ama okan gitti diyelim çoğu kişi ardayı istiyor.2 sene türlü şerefsizliklere rağmen şampiyon olAN 3.nünde en iddalı takımının hocasını bile yemeye çalışanlar 0 başarısı olan ardayı ilk mağlubiyette yerden yere vururlar hatta paramparça ederler

Kötüydük ama ŞLden bir takım çıkıyor kalanı eleniyordu.

ŞLde de babalarla oynuyordun, Bilbao’ya deplasmanda yenilmesek çıkıyorduk gerçi sondan öncekinde
en iyi ikinci muhabbeti mi ne vardı sanki. Takımı 2. sezon ortası gibi oturtmuştu tam olarak hoca galiba. Keyifliydi o zamanlar ya. Her takımın kendi efsanesi vardı.

Tomori için Tottenham resmi görüşmelere başladı. (Di Marzio)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt