Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener sanırsam Djiku'yu satıyor, geçen yıl ki takımı komple bozuyorlar ve ellerindeki en iyi stoperin Djiku olduğunu düşünüyorum. Yeni gelenler uyum yakalar mı nasıl olur ikisi de ağır bizim için güzel hamle onların birbirine alışma süreside var.
o nereden çıktı üstat?

Bu kadar beyinsizlik olmaz ya.Neyi bekliyorlar arkadaş bu adamlar.Takım öldü dökülüyor çıldırmamak elde değil.

Fener sanırsam Djiku'yu satıyor, geçen yıl ki takımı komple bozuyorlar ve ellerindeki en iyi stoperin Djiku olduğunu düşünüyorum. Yeni gelenler uyum yakalar mı nasıl olur ikisi de ağır bizim için güzel hamle onların birbirine alışma süreside var.
Yok yav bombacinin teki..Geçen sezon ilk maçta icardi ye yumruk attı penaltı kırmızıyı yediler.. 2.macta kendini yarım saatte attırdı.
2 sezondur ts deplasmanında penaltı yaptırıyor..
Bu sezonki bjk deplasmanında normalde atılması lazım yine hakem kurtardı..
Her mac sarı kart cebinde oynuyor..

Caner Erkin bizde olsa futbolu bırakırdı Arda bir şekilde oynatıyor

Hampus Skoglund haberleri birden bıçak gibi kesildi

Ulan İtalyanca 0 bile yok ne yazıyorlar onu da anlamıyoruz ingilizce girsene haberleri marzio

Gimenez için ŞL eşleşmesinden sonra fiyat artırmışlar :D demek ki sadece bizim beceriksizlerin başına gelmiyor tam bizimkilerin başına gelecek bir olay gibi :D

bizim taraftarın da mert hakana tutulmasına acayip şaşırıyorum ulan volkan emre olsa neyse sahada karşılığı var kudurtucu da adamlar

5 iqlu konuşmayı bilmeyen maymundan hallice bi adamın adına tezahürat falan yapıyorlar, sözleşmeyi bile bu sebepten kaptı herif

Antep maçıyla 3-5-2 serisine baslıyoruz sanırım

Kutucu - Osimhen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt