Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sco1905 istanbul havalimanda calisiyormus

Erinç Bilican: "1 senedir bankalar birliğinden ha çıktı ha çıkacak diyen bir yönetim var, Kemerburgaz'da keza öyle transferde de şöyle bir şey olabiliyor olabilir mi mesela Okan hoca sana 15 Ocakta Mikautadze indiriyoruz dediler 15 Ocak geldi hocam sen az sabret 20 Ocakta alıyoruz yine olmadı sonra 25'inde Mika olmuyor gibi acaba biz başka bir şey mi baksak gibisinden oluyor olabilir."

Erinç Bilican: "B.B + Kemerburgaz'ı düşününce transferde de ya böyle oluyorsa...."

Erinç Bilican: "1 senedir bankalar birliğinden ha çıktı ha çıkacak bir yönetim var, Kemerburgaz'da keza öyle transferde de şöyle bir şey olabiliyor olabilir mi ?. Okan hoca sana 15 Ocakta Mikautadze indiriyoruz dediler 15 Ocak geldi hocam sen az sabret 20 Ocakta alıyoruz yine olmadı sonra 25'inde Mika olmuyor gibi acaba biz başka bir şey mi baksak gibisinden oluyor olabilir."

kolpaci erince takip etmeye birakalim bumudum

Erinç Bilican: "1 senedir bankalar birliğinden ha çıktı ha çıkacak bir yönetim var, Kemerburgaz'da keza öyle transferde de şöyle bir şey olabiliyor olabilir mi ?. Okan hoca sana 15 Ocakta Mikautadze indiriyoruz dediler 15 Ocak geldi hocam sen az sabret 20 Ocakta alıyoruz yine olmadı sonra 25'inde Mika olmuyor gibi acaba biz başka bir şey mi baksak gibisinden oluyor olabilir."
Kerem övet yönetimden 2 kisiye sormus, biri cikiyoruz demis diğeri cikmamiz zor demiş

uA nın açıklamaları tırı vırı... Demekki transfer yapılacak. Biz açıklama yaptık o yüzden yapıldı havasındalar.

Kadroda 75 milyonluk topçu var kuşların kadro değeri bize yetişmiş

Sanırsın 16 puan fark attık gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt