Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz nasıl bir cenderinin içine düşmüşüz.

Erinç Bilican: "Söz verilen şampiyonluk primlerin halen ödenmediği ve oyuncuların söz verilen primler yatmadı diye sitem ettiği söyleniyor."

Kerem Övet: "Bunu 5-6 kaynaktan doğrulattım."
Aralık ayında sonuna doğru yattığı ile ilgili konuştular yine kendileri bunlarda hep böyle kötü sonuç çıkınca hemen sallama mod on. Sallamasına sallasınlar da aynı haberi 1 ay arayla ters şekilde vermesinler. Transfer vb. de değil ki bu ya yatmıştır ya yatmamıştır. Yatırıp tekrar yatırdıkları paraları çekecek değiller sonuçta.

Kostic de giderse sol stoper-bek geliyor fbye.diouf reddetti onları.maximini biyogala günler öncesinden söyledi

Livakovic
Skriniar D.Carlos Pavlovic
Ognjen Amrabat Fred Diouf
Talisca Rashford
Nesyri​

vay babayın

monacoda ne kadar müzmin sakat varsa alın gelin anasını satayım kulüp değil sirk bildiğin!!

Neden nobettekiler fbye oyuncu aldırma hevesinde? yeni perotti,tieserand falan aldılar devre arası benim nezdimde

Henderson bile dünkü maçtan sonra kalmaya karar vermiş yine bir oyuncuyu canlandırdık.

Transfer komitemize bak
Allah nazarlardan saklasın

1738358337205.webp
1738358357495.webp

1738358406678.webp
1738358500829.webp

Diouf fb maçında çok göze batmıştı Mourinho'nun görmemesi imkansız el oğlu acımaz fiyatına bakmadan ister olan gariban hacı ismail'e olur.😂

Bi de yazın kaleci arayacağız bunlarla hey yavrum hey artık 5 eylülde mi gelir 8 eylülde mi Allah bilir

Ben amatör futbol oynadım ve yıllardır bütün ligleri izlerim hayatta ki neredeyse tek hobim bu ve futboldan az buz anladığımı düşünürüm ben bu halimle Galatasarayın ortasahasına adam gerekli olduğunu görüyorum ama hoca diyor ki 12 kişi mi oynayacağız ve bizimle alay ediyor sen bunu nasıl görmüyorsun be hocam çok merak ediyorum hadi sen görmüyorsun yanında ki yardımcılarında sana birsey demiyor mu.

SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aradaki fark 1 oyuncu demek ama

Daha sprintli koşuyoruz desek o da yok, bir de önde kolay top kaybedip geri koşunca da iyice bitiyor takım

Avrupa’daki maçların çoğunun son bölümünde tükendik zaten fizik olarak
Hak veriyorum. Sadece sunu gozden kacirmamaliyiz. Lig o kadar kalitesizlesti ki, kondisyonu tutamiyorsun, motive edemiyorsun. Her Avrupa maçı, TR'deki derbi kivaminda geciyor. Su denklemde, bence Avrupa basarisi cok zor gorunuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt