Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Söylendiği gibi 70 milyon bütçe varsa dansoyada rashfordada para sıkılır sağ bekte alınır o bütçeye yeterki oyuncular ikna olsun ordada iş gardi reiste

Söylendiği gibi 70 milyon bütçe varsa dansoyada rashfordada para sıkılır sağ bekte alınır o bütçeye yeterki oyuncular ikna olsun ordada iş gardi reiste
Gardi'yle araları bozulmuş olabilir çünkü muhabirlere kötüleyici açıklamalar yaptırıyorlar.

Hatırlıyorsanız yaz ayında Doue'de olduğu gibi o dönem Gardi kötüleniyordu bir baktık Jelert olmuştu gidişat ona benziyor yine dün Kuzey ülkelerinden bir bek ismi düştü olursa yine şaşırtmaz.

Yine ellerine yüzlerine bulaştırmışlardır.

Şu sağbek Peters 3 lüde, 4 lüde de oynuyormuş, sol sağ farketmiyormuş. 3-5 bakmayın alın şunu aga. Gecen sene yılın 11 deymiş, Sara ile

Salih özcan ve zeki çelik kiralık hamlelerini bekliyorum. Nelsson gitmezse de stoper alamayacaklar. İleri hatta alınacak topçu da şubatın ortasında falan belli olur.

Harcama limiti ile suan transfer icin ayirdigimiz rakam farkli, iki seyi karistiriyorsunuz.

Suan yeni transferler icin butcemiz, bonservis bedelleri icin (istesek) harcayabildigimiz para 25-30 milyon euro civari birsey.

Benim Fb'nin yapacağı transferler arasında korkum Mitrovic'in ayrılma isteği olabilir diye 3 Maç oynatılmıyo olabilir.Boniface'yi Al Hilal alabilir Fb'nin forveti de Al Nassr'a gidebilir :D Mitrovic'te Fb'ye gelirse sıkıntı olur bence yav :D

Benim Fb'nin yapacağı transferler arasında korkum Mitrovic'in ayrılma isteği olabilir diye 3 Maç oynatılmıyo olabilir.Boniface'i Al Hilal alabilir Fb'nin forveti de Al Nassr'a gidebilir :D Mitrovic'te Fb'ye gelirse sıkıntı olur bence yav :D
Mitrovic oluyorsa biz alsak ya yemişim 10 numarasını 3-5-2'ye dönüp Osimhen-Mitrovic yapalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt