- 10 Nisan 2013
- 58.801
- 42.017
- 3.943
Bu nöbette transfer olmazsa seni banlarımyarın transfer acıklanır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu nöbette transfer olmazsa seni banlarımyarın transfer acıklanır
espor takımına bakın
mhy ile dassak gecıyorlar
Masaya oturmadan kalkıyoruz bunlar nasıl yönetici olmuş acaba diyor insan. Bana sorsalardi Danso icin 30 kağıt istediklerini söylerdim yani boşuna Fransa'ya gitmesinler. Bizimkiler hiç dış basını takip ediyor mu?
Motzartın senfonisi gibi nöbet
Biraz daha böyle devam ederlerse forumdan 4-5 kişi toplayıp transfere el koyacağız başka care bırakmıyor bunlar insanlara. Sanki birileri bunlara atom parçala falan demiş gibi aylardır uğraşıyorlar, kimse de demiyor ki aga biz napiyoruz?!
Forumdan 4 kişilik bir transfer komitesi kursan kimlerden oluşurdu?Biraz daha böyle devam ederlerse forumdan 4-5 kişi toplayıp transfere el koyacağız başka care bırakmıyor bunlar insanlara. Sanki birileri bunlara atom parçala falan demiş gibi aylardır uğraşıyorlar, kimse de demiyor ki aga biz napiyoruz?!
Azizim nicholas pepem keşke yüzümüz hep gülse![]()
Transferi biz mi yönetiyoruz yoksa transfer(menajer) mi bizimkileri yönetiyor emin değilim?Asanım resme bakılırsa transferi bizzat başkan yürütüyor, diğerleri kalabalık olsun diye oradalar, yanlış mı düşünüyorum![]()