Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jelert'e €11m gomdugumuzu goren bize sag bek oneriyor adamlara kizamiyorum da

Hampus Zeki Jelert Sallai Kaan beşli rotasyonu sağ beki götürür düşüncesi mi hakim acaba

Ebimbe'nin sakatlığı neymiş? Ne zaman dönecekmiş? Monaco'ya hemen oynayacak oyuncu lazım da, bize 1 ay sonra anca düz koşulara başlayacak olanı mı lazım?

Teknik ekip neden Batshuayi satışına engel olmuş bu dedikodunun aslı var mı

güney amerika'dan bir futbolcu bahsi geçiyordu anlaştık, devre arasını bekliyoruz diye o işte hikaye olmuş gibi. garip şekilde g. amerika'dan hiç futbolcu ismi geçmiyor bu transfer döneminde

@Hasan Bekir alıntı eski konuda kalmış cevap yazamadım, geçen sezon Okoli'nin Frosinone'de 3-4 maçını izlemişimdir ağır bir adam gerçekten. Ağır derken kağnı gibi manasında demiyorum ama seri, çevik bir stoper değil. O açılardan Nelsson'a göre çok büyük bir artısı yok, belki bir tık iyidir ama Davinson'un çok altında

Hayvan gibi güçlü ve altyapısı iyi bir adam ama. Ayakları da kötü. Bu arada Cremonense'de hiç izlemedim ama o dönem İtalya'da çok konuşuluyodu next big thing gibi
Ayakları evet kötü ama bana hiç ağır bir adam gibi gelmemişti. Hatta Luyindama'yı çok anımsatmıştı bana sakat olmadığı zamanlarını.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt