Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.758
- 66.835
- 5.003
Zaten ağlıyoruz şuan.Dursun başkan çoğu kişiyi ağlatacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten ağlıyoruz şuan.Dursun başkan çoğu kişiyi ağlatacak
fblilere göre rashfordu bitirmek üzereyiz.peters da bir kısmı pesin,vadeli ödeme görüşülyo.fransadan stoper söz konusu ya da leciesterdan okoli.ortasaha sangare,lemina diye gidiyo galiba.sag kanat asensio ya da marcus edwards olabilirEvet gelismeler nedir, cevap yok
Ben mahmuttum sergenimSemih olan sen miydin kaç tane enis var ya bu forumda
Hoplatırsamp yapar mi
PuffBen mahmuttum sergenim
Antrenman performansinı begenmiyor yeterince iyi çalısmıyormuşManchester ı takip eden biri cevap verebilir mi ? Rashford mental olarak mı sıkıntılı yoksa Amorim in sistemine mi uymuyor ?
Antidursuncuların ardını kızartacakPenisim sevinçten mi acıdan biraz daha detay verebilir misin![]()
Antrenman performansinı begenmiyor yeterince iyi çalısmıyormuş
Tam bizlikAntrenman performansinı begenmiyor yeterince iyi çalısmıyormuş
Leş gibi mentali var ingilizler çocuk gibi olduğunu söylüyor.Başımızda fatih terim olsa gelsin derdim babalık yapardı.Manchester ı takip eden biri cevap verebilir mi ? Rashford mental olarak mı sıkıntılı yoksa Amorim in sistemine mi uymuyor ?
Leş gibi mentali var ingilizler çocuk gibi olduğunu söylüyor.Başımızda fatih terim olsa gelsin derdim babalık yapardı.
Evet burada çok calismasina gerek yok zaten yavTam bizlik

Saldigi halide yeter azizim. Hem amorim e göre yetersiz belkide normal herifin antrenman performansi belli olmaz oLiboşum burada daha da salmaz mı ?
Evet burada çok calismasina gerek yok zaten yav
Saldigi halide yeter azizim. Hem amorim e göre yetersiz belkide normal herifin antrenman performansi belli olmaz o
Bende olabilirim semihteBu Enis sever semih miydi kimdi,alinti yapıyorum hiç oralı olmuyor,engel basmalı miyim