Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emin bence başarılı bir örnek. Hiç oynatmadığımız bir altyapı oyuncusundan bonservis kazandık. Kötü olan yarım devre sonra bonservis ödeyip geri almak. Emin şuan gelse 4. stoper konumunda olacak ve neredeyse hiç oynamayacak. Yedeğe para saçmaktan ilk 11'e adam alamıyoruz.

Başarılı da yazman gereken belirli bir sayı var ve alt yapıdan ikamesini çıkaramıyorsun kalite olarak.

Alt yapı bu noktaya gelmiş durumda.

Emin'i seviyesi 4. stoperi dolduracak kıvamdaysa ve Metehan onu dolduramıyorsa atıyorum o zaman Emin kalacak.

Çünkü sakatlık ceza durumunda seni yakmamalı 4. stoper.

Dönüp geri almak zaten dünyanın en mantıksız şeyi.

imkanın varsa önce mertens yerine adam alırsın.. adamın etkililiği sıfıra düşmek üzere elinden geleni yapıyor ama yaşı malum.. orta saha bitik torreira yerine net adam lazım yoksa yanında sara da başı kesik tavuk gibi geze geze o da bitecek.. yunus ve barış bu yükle ve taraftar baskısıyla sezon sonunu göremez.. tüm futbolculara joker muamelesi yapamazsın o iş öyle olmuyor nereye koysam oynar falan geçiniz.. kutucu da uyum sağlayamaz, yeterli çıkmaz ise vah ki vah.. 1. mertens yerine oyuncu, 2. torreira yerine oyuncu bu 2 yere varsa 30-40'ın harca.. tabi satılık uygun oyuncu bulman lazım bu kısa sürede ki kimse kolay kolay iyi oyuncusunu vermez..

imkanın varsa önce mertens yerine adam alırsın.. adamın etkililiği sıfıra düşmek üzere elinden geleni yapıyor ama yaşı malum.. orta saha bitik torreira yerine net adam lazım yoksa yanında sara da başı kesik tavuk gibi geze geze o da bitecek.. yunus ve barış bu yükle ve taraftar baskısıyla sezon sonunu göremez.. tüm futbolculara joker muamelesi yapamazsın o iş öyle olmuyor nereye koysam oynar falan geçiniz.. kutucu da uyum sağlayamaz, yeterli çıkmaz ise vah ki vah.. 1. mertens yerine oyuncu, 2. torreira yerine oyuncu bu 2 yere varsa 30-40'ın harca.. tabi satılık uygun oyuncu bulman lazım bu kısa sürede ki kimse kolay kolay iyi oyuncusunu vermez..
torreira bence rehabilitasyon ile toparlar. onde baski kuramiyoruz mevkisini kaybediyor adam . takim oyunu duzelse torreira da siritmaz defans da

he santrafora ihtiyacımız var beynini sevdiklerim. Takım orta sahayı 3 pas yapıp geçemiyor ileri romuloyu koyup şişirmeye devam edelim bu futbolla avrupa fatihi oluruz yeniden

3lu oynamayacaksak stoperi ne anlamı var ki, alakasız bir transfer olur su sartlarda. Sag bek yok oynamayacak bir stoper daha alacaksın.
Kutucuyu izlediniz mi bilmiyorum da cocugun oyun kurucu özelligi asla yok. Beklentiyi yanlış belirleyip bitirmeyelim cocugu.
Kutucu podolski gibi bir adam. İcerden dısardan kaleyi görünce vuran bir adam. 3luye donulurse ikinci forvet olarak cok iş yapar ama mertensin alternatifi asla olamaz.
4 lude forvet ya da barısın alternatifi olur.

ortasaha kuru kalabalık sadece torreira ve sara var gerisi su an ilk 10 daki hic bir takımda 11 oynayamaz.

Takımda iki kart cezalısı bir sakat olsa takımın ligde yenebilecegi takım kalmıyor.

Şu an herşey sarpa sarmak üzerine, bir yedek ortasaha, bir 10 numara ve bir de bek ya da 3lu devam edeceksek stoper gelmezse fark kapanır hatta terse açılır.
Kutucu yeter bence başka adam alamazsın oraya mertensin katkısının çeyreğini bile alamayabilirsin. Akan oyunda golümüzün olmamasının nedeni sağ ve sol bekin hücum özürlü olması takım boyunu uzatıyorlar. Birinden biri oynamamalı bu kaan kesinlikle stoper veya ön libero oynamalı. Bize hareketli sow larin onyekuru tarzı hareketli hücum oyuncusu lazım. orta sahada odam çok oraya birini alamazsın stoper alırsın nelssonu gönderebilirsen. Yapacağımız transferler en fazla bu olur

hocanın merkezi kalabaliklastiracak formülü yeniden bulması lazım

bu 3421 veya 433 olabilir

bizim için ilki daha uygun su anki kadro ile

Nisan çok geç forumdaş. Martın ortasında fb olur şampiyon.
bunlar zaten transfer yapamayacak sonucu birlikte görecegiz de umarım yanılan ben olurum.
Sadece objektif baktığınızda Trabzon macı dahil o günden bu güne maçı domine ettik rahat rahat kazandık dediğiniz maç var mı?
Özgüven iyidir de rekabette yapılacak en büyük hata da kibirdir.

Kevin Denso
Romulo
Lemina
Asensio
Walker Peters
Nasıl olur.
Muslera - Nelsson- Davinson Sanchez- Denso - Walker Peters - Lemina- Torreira - Sara- Asensio- Osimhen - Romulo

torreira bence rehabilitasyon ile toparlar. onde baski kuramiyoruz mevkisini kaybediyor adam . takim oyunu duzelse torreira da siritmaz defans da
haklı olabilirsin ama ben yeterli bulmuyorum. bana göre kaan bile o bölgede daha önde.. gedson, ndiaye falan o bölgedeki bakış açımızı bozdu hem çata çat oynayacak hem de top taşıyacak.. yavaş bulurum fakat 36 yaşındaki matiçin bile oyuna kattığı efor ve akıl bile daha üst düzey..

bunlar zaten transfer yapamayacak sonucu birlikte görecegiz de umarım yanılan ben olurum.
Sadece objektif baktığınızda Trabzon macı dahil o günden bu güne maçı domine ettik rahat rahat kazandık dediğiniz maç var mı?
Özgüven iyidir de rekabette yapılacak en büyük hata da kibirdir.
rakip bu sene kaç maç domine etti söyler misin

Keşke Lemina'yı alsak.

image (1).webp

Bu video ne kadar gösterge bilemem ama Skoglund buradaki gibiyse Boey gibi kaybettiği topu çabuk reaksiyon ile kazanan bir profil.

İkili mücadele gücü de yüksek görünüyor Jelert gibi olmaz.

Ama bizim seviyede katkısı sinecek mi orası tartışılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt