Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bunlar zaten transfer yapamayacak sonucu birlikte görecegiz de umarım yanılan ben olurum.
Sadece objektif baktığınızda Trabzon macı dahil o günden bu güne maçı domine ettik rahat rahat kazandık dediğiniz maç var mı?
Özgüven iyidir de rekabette yapılacak en büyük hata da kibirdir.
ben objektif baktığım zaman önümüzdeki 5 maçtan en fazla 7 puan alırız gibi görüyorum

Normal şartlarda Nelson gitmiyorsa Ziyech - Yusuf Demir postalıyorsan İcardi’nin de sözleşmesini dondurmak şartıyla*

Emin Bayram (Avrupa’ya otomatik dahil oluyor)
Lemina (artık stoperde oynayabiliyor)
Skoglund-Walker
Regen Necati Ateş

tarzı bir 4’lü çeksen sana hayli hayli yeter çok zor da değil. Bunların üstüne kanat rotasyonu için bir genç bile alırsın.

rakip bu sene kaç maç domine etti söyler misin
Adamın domine etme üzerine bir oyunu yok zaten bizim oyun tarzımız o. Nitekim 6 puan öndeyken averajımız daha kötü. Üstelik bir sekilde stoperi tamamladılar, üstüne hiç olmazsa uzaktan ya da frikikten maç koparacak bir adam aldılar. Geçen sene hiç olmayan ziyech kadar katkı verse fark yaratır zaten.
Adamların teknik direktörünün kariyeri zaten az olsun benim olsunla geçmiş. Biz hücüm oynayacagız domine edecegiz diyoruz daha dogrusu hocamız diyor.
Son maçta reaksiyon vermenin en önemli oldugu maçta forvetin osimhen degil de bats olsa yine puan kaybederdin.

Oldu ki oshimen yok, yunus cezalı bir hafta o maçı nasıl kazanacağız acaba.

Sağ beke gerek yok Sallai oynuyor orda işte. Hücum hattında barış-mertens-yunusa alternatif olacak sağlam bir adama ihtiyaç var gerisi kadro içinden halledilir

Yusuf
Ziyech

İcardi (sene içinde dönemezse 1 ay kala vs)

yabancı kontenjanının cidden şu an fazlalıktan dolduruyor.

1. Muslera
2. Jelert
3. Sanchez
4. Nelsson
5. Jakobs
6. Torreira
7. Sara
8. Sallai
9. Osimhen
10. Mertens
11. Batshuayi
12. İcardi

Kadro 11+1 gibi anlık.

Jelert'in de verimi ortada.

Bu kadroya İcardi, Mertens, Torreira kalitesinde en az 1, Sara kalitesinde de 1 parça lazım.

Yeni gelecek kişi Sallai, Bats seviyesinde olamaz, olmamalı.

Yusuf
Ziyech

İcardi (sene içinde dönemezse 1 ay kala vs)

yabancı kontenjanının cidden şu an fazlalıktan dolduruyor.

1. Muslera
2. Jelert
3. Sanchez
4. Nelsson
5. Jakobs
6. Torreira
7. Sara
8. Sallai
9. Osimhen
10. Mertens
11. Batshuayi
12. İcardi

Kadro 11+1 gibi anlık.

Jelert'in de verimi ortada.

Bu kadroya İcardi, Mertens, Torreira kalitesinde en az 1, Sara kalitesinde de 1 parça lazım.

Yeni gelecek kişi Sallai, Bats seviyesinde olamaz, olmamalı.

Tabi dolduruyor ama bizim duygusal pıtırcıklar dondurmayacaz diyor hala. Yedek klübesinde adam yok biz İcardi ve Yusuf Demirle 2 kişiyi harcıyoruz

Adamın domine etme üzerine bir oyunu yok zaten bizim oyun tarzımız o. Nitekim 6 puan öndeyken averajımız daha kötü. Üstelik bir sekilde stoperi tamamladılar, üstüne hiç olmazsa uzaktan ya da frikikten maç koparacak bir adam aldılar. Geçen sene hiç olmayan ziyech kadar katkı verse fark yaratır zaten.
Adamların teknik direktörünün kariyeri zaten az olsun benim olsunla geçmiş. Biz hücüm oynayacagız domine edecegiz diyoruz daha dogrusu hocamız diyor.
Son maçta reaksiyon vermenin en önemli oldugu maçta forvetin osimhen degil de bats olsa yine puan kaybederdin.

Oldu ki oshimen yok, yunus cezalı bir hafta o maçı nasıl kazanacağız acaba.

bok gibi oynamalarının sebebi hocalarının tarzının öyle olması mı, neden 10 senedir kevgire döndü o zaman herif? demek ki sonuç alamıyor

sene sonu görüşeceğiz, bir yerlere kaybolmayın

Romulo 2.5 milyonluk oyuncu goztepe o paraya aldi 4 5 milyondan bir kurus fazla verilmez zaten buyuk takim topcusuda degil alanin elinde patlar

Albayrak Alan ve Pato’da patlayınca Diagne’ye 13 küsür kitlemişti.

İnşallah işin sonu Romulo’yla bu işe benzemez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt