Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her gun yeni bir sag bek ismi cikmasi beni sinir ediyor. Kimi istedigimiz bile belli degil.

Son 1 haftada cikan isimler:

KWP
Assignon
Zeki Celik
Tchatchoua
El Ouahdi
Skoglund
Buchanan

Boniface gelir mi

Her gun yeni bir sag bek ismi cikmasi beni sinir ediyor. Kimi istedigimiz bile belli degil.

Son 1 haftada cikan isimler:

KWP
Assignon
Zeki Celik
Tchatchoua
El Ouahdi
Skoglund
Buchanan

Abi zaten plan yok o kesin.

Sence en iyisi hangisi?

Sırqlaman ne olur bunlar arasında 1-2-3 şeklinde.

playoff işlerine girersek salabilir yönetim "ne de olsa sonunu göremeyiz" moduna girerek. tamamen lig hamlesi yapabilir yani 6 şubat değilde 13 şubata kadar transfer kasabilir.

çoktan planlama yapılmış olmalı bam güm araştırılmış ön görüşme yapılmış sonuçlandırılmalıydı 13-20si arası bnce. sağlıklı olan oydu.

yoksa metin efendi niye 3 şubat diye tarih konuşsun - beni o düşünceye iten o açıkçası.

ajaxı geçersen(daha doğrusu top 8 yaaprsan - yenmek yetmeyebilir averaj bodo detayından) martta avl maçın yok - iyi trasnferi adapte edersin vs gibi bakabilirler.

maç perşembe , sonuçlanacak bu süreç, cuma -ctesini bekliyorum o nedenle.
Sanmam

Playoffu geçemeyecek takım yarı finali mi geçecek

Her türlü transfer şart

Millet 500 bin twit atmış akşam bu taraflarla oyun olur mu lan burası koçspor mu ?herkes ayağını denk alsın.

ziyech çakma al-nasra gitmiş

Talisca yerine orjinal al nasra gitmesini isterdim

Abi zaten plan yok o kesin.

Sence en iyisi hangisi?

Sırqlaman ne olur bunlar arasında 1-2-3 şeklinde.
6 ayda bir sagbek transferi dongusunden cikmak istiyorsak, bizim ulkemizdeki futbola uygun + takimdaki genel oyun planimiza en uygun oyuncuyu artik almak lazim. Bunun icin de para vereceksin.

Tabi uclu mu dortlu mu oynayacagiz o bile belli degil ama her iki sisteme uygun biri alinmali diye yola cikarsak su listeden (maliyetine girmeden);

1. Tchatchoua
2. Assignon
3. El Ouahdi

*[Skoglund'u tanimiyorum o yuzden onu degerlendirmeye almadim ama bunlarin hepsinden ucuz olur tabi]

Buyuk ihtimal bonservis bedelleri birbirine yakin olur yani hepsi cift haneli rakam oluyor isin sonunda zaten. Keske Jelert'i hic almasaydik diyor insan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt