Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.463
- 36.924
- 3.798
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reis sen dursun özbekin mükemmel bir başkan olduğunu savunmuyor muydunCarlos Vinicius, Aurier ve Köhn tipi adamlara gitgide yaklaşıyoruz, zaman tanzimi hikayeyi buraya götürüyor maalesef kısaca çuvalladılar, sahada işler ters giderse bu yönetim Haziran'da kongre yapmak zorunda kalacaktır.
Bizimde başka yerimizde çıkıyor sadece kulaklarından çıkıyorsa yine iyiTransfer komitesinin kulaklarından dumanlar çıkıyormuş
Hayra mı şerre mi yormalı belli değil
katılıyorum.Zaten Florya'dan hoca istemediği sürece çıkılmayacak o kesin. O yüzden çıkılıp çıkılmayacağı hocaya bağlı ama artık içini de bir görmek istiyor insan. Divan'da bir şey yokken Metin Öztürk bir anda kendi dedi bir sonraki Divan'da başkanımız karşınızda BB'den çıkmış bir başkan olarak olacak ben o yüzden şimdiden alkışlıyorum diye şakşakçılık yaptı orada artık o zamana kadar resmi olarak bu çıkış açıklanmalı yada Metin Öztürk istifa etsin yani orada hiç gereği falan yokken sırf alkış almak için yaptı bunu. Başkan daha medya önüne çıkmadı o yüzden sormuyor yoksa bu sorular sorulacaktır. Okan hocanın "arkamıza bakmıyoruz" sonrası " gözümüz yarınki maçta olacak" demedi "yarınki maçın VAR hakeminde olacak" dedi. Orada hakemlerin adil olmayan yönetimine tepki vardı yani. Medya sadece GS'ye gelince o sorular soruluyor kimse başka takımlara benzer sorular sormuyor zaten.
mukemmel posdrashford-osimhen ikilisini Okanball bile durduramaz. Alın gelin