Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelsson u kiralık göndermek dünyanın en aptalca işi

Galatasaray düşmanlarının alnına koyacağız

Ben bu paylaşımları Galatasaray'a ait olan bir varlığın değerini düşürme çabası olarak okuyorum. İsmail Yüksek'i Lyona 15'e 20'ye gönderenler de bunun tam aksini yapıyor mesela. Aşağılık bir basın var.

Danimarka gibi seviye olarak Türkiye'den üstte olan bir milli takımın ana rotasyonunda hatta son dönemde 11'inde olan, son 2 sezonu şampiyonlukla kapatan takımın en istikrarlı topçusu olan adamın değer ölçütünü taraftar yapamıyor olabilir ama yöneticisi yapmak zorundadır.

Zorunlu satinalma ise sarta surta bagli degilse mantikli oyuncu kafasinda bitirmis burayi
Daha iyi stoper nerden bulcan. Konuş öp okşa kazan abi adamı, bu sene katkı alırsın her türlü. Sene sonu tapusuyla göndeririz. Bu kadar zor olmamalı bi adamı mental olarak toparlamak.

Herifi sürekli son 10 saniye, 1 dakika alarak maclarda dalga geçer gibi , oynatmayarak değerini biz mi bitiriyoruz yoksa cagataycelik diye bi adamin kiralanacak haberi mi bilemedim okumasi cok zor iş .d

Ben bu paylaşımları Galatasaray'a ait olan bir varlığın değerini düşürme çabası olarak okuyorum. İsmail Yüksek'i Lyona 15'e 20'ye gönderenler de bunun tam aksini yapıyor mesela. Aşağılık bir basın var.

Danimarka gibi seviye olarak Türkiye'den üstte olan bir milli takımın ana rotasyonunda hatta son dönemde 11'inde olan, son 2 sezonu şampiyonlukla kapatan takımın en istikrarlı topçusu olan adamın değer ölçütünü taraftar yapamıyor olabilir ama yöneticisi yapmak zorundadır.
İmza.

Bizim elimizdekini değersizleştirmek gibi kötü bir alışkanlığımız var ülke olarak yalnızca medya değil yönetici taraftar her noktada. Elin oğlu sana çöpünü allayıp pullayıp kitliyor biz de kendi değerimizi gömmeye yer arıyoruz.

Biraz daha forma şansı verirsin, bi formül bulursun bu adamı kazanmak için. Hem takım kazansın hem kendi kazansın buna ikna edilebilir olmalı td bunun için var. Oynayarak giderse hem daha iyi paralara gider win win olur. Stopere 20 falan sıkacak bi konumda değil şuan ülke futbolu. Bu adamı kazanacaksın abi başka yolu yok.

Lemina bekletiliyordur diye düşünüyorum. Hedef transferler yapılamazsa Lemina'yı alırlar.

bana göre Nelsson elden çıkarılmalı değil - ziyechte yapılmayan tekrar kazanma olmalı

davinson - nelsson - apo 3 lü oynatılıp en azından sezonun kalanında , agresif ve kalabalık hücum eden , boş topları çat diye toplayan takım moduna dönmeliyiz .

buna göre: 3 5 2 yerine 3 4 2 1kafasında bölgesel varyasyonlarda olabilir.

Muslera / Günay
Sanchez/ Transfer 1 - Nelsson / Transfer 1 - Apokerim/Transfer1

Transfer 2 /Jelert -----Torreira/kaan/Berkan---Sara/Kutucu/transfer 3----Jakobs/Jelert/BAY

Yunus/Mertens/Kutucu/Sara

Osimhen ---- Mertens/Kutucu/BAY
şeklinde 3 transferle şampiyon oluruz gözüyle bakıyorum. ilk 11 için yazdım yedekli yazmadım.

En büyük handikap osimhen sakatlansa felaket senaryosu olur.

Yaz içinde Muslera yeirne Günay / Transfer
Mertens yerine transfer

öncelikli olarak şimdiden planlanmalı

önümüzdeki sene 4-3-3 e döneceğiz hissim hala hakim.

Erden Timur sadece transfer yapmıyordu oyuncuları da güzel besliyordu moral motivasyon, Florya da iç huzuru sağlıyordu vs. Okan hocanın tek başına bunu sağlaması zor. O noktada da arıyoruz Erden Başkanı sadece transferde değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt