Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Size dün demiştim dursun başkan bütün kudretini kullanmaya başlayacak diye transfer bundan sonra hızlanır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Antep maçina transferler olur muSize dün demiştim dursun başkan bütün kudretini kullanmaya başlayacak diye transfer bundan sonra hızlanır
Maç hangi günAntep maçina transferler olur mu
3 şubatMaç hangi gün
Bir transfer kesin TVden izler3 şubat
Nelsson u kiralık göndermek dünyanın en aptalca işi
Galatasaray düşmanlarının alnına koyacağız
Florya'nın suyu Erden Timur diyebilir miyiz renktaş?Erden Timur sadece transfer yapmıyordu oyuncuları da güzel besliyordu moral motivasyon, Florya da iç huzuru sağlıyordu vs. Okan hocanın tek başına bunu sağlaması zor. O noktada da arıyoruz Erden Başkanı sadece transferde değil.
Erden Timur sadece transfer yapmıyordu oyuncuları da güzel besliyordu moral motivasyon, Florya da iç huzuru sağlıyordu vs. Okan hocanın tek başına bunu sağlaması zor. O noktada da arıyoruz Erden Başkanı sadece transferde değil.
Çok başka bi değer ama değerlerimizi hiç etmekte üzerimize yok maalesef. Şu başımızdaki arkadaşlar en az hasarla bırakıp gitsinler başka bi beklentim yok.Florya'nın suyu Erden Timur diyebilir miyiz renktaş?
erol köseyi dövmüştü ya, forum halki stelyo pipis ise erol köse kim oluyor bu durumda? yönetim mi?Stelyo Pipis gibi nöbet
Nelsson u kiralık göndermek dünyanın en aptalca işi
Allahtan umut kesilmez dur bakalim,hemen koyverme kendjniGsyi bırakmaya ramak kaldı.